Пеп: Загубата е урок за нас

Пеп се хвана за главата от пропуските

Мениджърът на "Манчестър Сити" Хосеп Гуардиола определи като урок поражението на "Манчестър Юнайтед" с 0:2. Испанският специалист фокусира своето внимание върху оставащите 10 мача до края на сезона във Висшата лига. "Гражданите" са лидери с 11 точки пред градския съперник.
"Все още има 30 точки, за които да играем. Трябва да започнем да печелим отново - отбеляза Пеп. - Такъв е футболът. Случват се подобни неща. Днес играхме много по-добре, отколкото в мача срещу "Уест Хем". Тогава може би не заслужавахме да спечелим. Сега не заслужавахме да загубим, но това е урок за нас."
Футболистите на "Сити" доминираха на терена, но не успяха да вкарат гол въпреки 23 удара към вратата на гостите. "Юнайтед" имаха само 8 положения.
"Налагаха висока преса и контраатакуваха бързо - добави Гуардиола. - Играхме добре, но не бяхме точни пред гола. Ние сме новината, защото загубихме."
Поражението спря невероятната серия от 21 поредни победи във всички турнири за "Манчестър Сити".
Оле Гунар Солскяер, изглежда, е отписал титлата във Висшата лига.
"Те са толкова напред. Не можем да мислим за нищо друго, освен да печелим мачовете и да бъдем по-напред от миналата година. Бяхме трети, така че искаме да се придвижим по-нагоре в таблицата - каза норвежецът. - Антони Марсиал беше играч на мача. Люк Шоу показа за какво става въпрос, след като беше под сериозно съмнение и трябваше да премине фитнес тест, за да играе."



ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене