Обичам ви, плаче Марта на финала в “Откраднат живот”

Актьорите се подредиха за обща снимка няколко дни преди да приключат работата по сериала.

СНИМКА: ФЕЙСБУК

Владо Пенев постави началото и края на сериала с най-много излъчени епизоди

Мартина Вачкова - актрисата, която е от първия епизод в “Откраднат живот”, не скри сълзите си при заснемането на последната си сцена за сериала. Веднага след като я изпълни, тя застана пред колегите си, за да им каже колко ги обича, а и да им благодари.

“Разбрах, че няма нищо по-хубаво от това да сложим нещо голямо пред себе си, пред капризите си, пред болката си. Всички ние сложихме “Откраднт живот” като нещо по-голямо от нас. Благодаря ви! Обичам ви”, каза тя с треперещ глас.

Сълзи и пляскания съвсем не по сценарий се чуваха на снимачната площадка цяла неделя, когато бе и последният снимачен ден на сериала с най-много излъчени епизоди. Всеки път щом някой от актьорите заснемаше последната си сцена пред камерата, всички останали му ръкопляскяха, а той разказваше колко хубаво му е било да е сред тях.

Последен от всички бе Владо Пенев. И така всъщност “Откраднат живот” започна и ще приключи с него. Малцина знаят, че големият актьор и колегата му Александър Сано заснемат краткото видео, с което продуцентът Евтим Милошев представя сериала пред телевизията. А когато получава зелена светлина, че той ще бъде излъчен по Нова тв, Пенев е зает и няма как да участва в него. Макар да не присъства пред камерата, още от самото начало се чува името му. Главната сценаристка Христина Апостолова кръщава двама лекари Владов и Пенев и често ги вкарва в общи сцени, така че зрителите да чуват имената им и да ги свързват с актьора, който има силна връзка с “Откраднат живот”.

Владо Пенев влиза в сериала в шестия му сезон преди три години и посвещава героя си на втория съпруг на майка си. Той е бил професор, преподавател в Медицинския факултет и прекрасен човек, затова актьорът иска да го почете и героят му да носи неговото име - проф. Асен Бонев. Но в сюжета вече има един знаков герой, чиято фамилия започва с Б - любимия доцент Банков, изигран от Юлиан Вергов. Затова персонажът на Пенев вместо Бонев става Цонев.

Както всички в “Откраднат живот” и той минава през различни изпитания. А най-хубавото е работата му точно с тези колеги.

Това казва актьорът, щом изпълнява и последната си сцена “Цонев си тръгва” пред камерата на Евтим Милошев. Героят му си отива у дома, както прави и самият Пенев.

Много от колегите му пуснаха и затрогващи публикации от последния си ден в “Откраднат живот” в социалните медии. Наум Шопов разказа във видео как попада в “Откраднат живот” 23-годишен, още студент по медицина, и как до последно не бил сигурен дали ще се справи. Дори се чудил дали да не инсценира, че е със счупен крак, за да не отиде на снимки. Но сега, няколко години по-късно, покрай сериала вече научава изключително много, а и създава приятелства за цял живот.

Нова тв излъчва финалния сезон на “Откраднат живот” вторник, сряда и четвъртък от 20 ч.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене