СкандаУ, Бобо и Гери-Никол обраха най-желаните статуетки на хип-хоп наградите

Група СкандаУ

Певци от всички краища на България се събраха за годишните награди на 359 Hip Hop.

Дуото СкандаУ си тръгнаха със статуетка за „Песен на годината” и „Група на годината”. Рапърът Хоумлез се прибра с нагарада за „Най-добро MC”, а залата бе в екстаз след като Бобо не само стана „Най-добър R'n'B артист”, но и грабна статуетката за „Албум на годината”.

Гери-Никол смени няколко тоалета. След като стана „Моден идол”, прибра статуетката за R’n’B жена и изпълни на сцената новото си парче „Бутай”.Анти и водещата на събитието Йоко си разделиха приза за „Най-добро MC жена”, а Светльо Къслев се прибра със статуетка за Бийтмейкър мейнстрийм.

Мърда бойз станаха Трап група на годината, а най-добрият клип мейнстрийм за 2020 бе на Дара Екимова и Искрата. Дебют за 2020 отиде при Джанни, а специалната награда „От Улицата” при Митака DPG.

100 Кила не успя да дойде на събитието, но отправи видео обръщение към гостите. Той също получи статуетка заедно с Иво Димчев, за общия им проект „Баница”. Залата бе пълна, а гостите се забавляваха с Ицо Хазарта и Бат Венци, Валентина, Хоумлез, диджей Касс, балет "Нова" и много други изпълнители на сцената.

Бобо
Бобо
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене