"Юнайтед" бори проблемната майка на Рабио

Рабио е готов да заиграе във Висшата лига

"Манчестър Юнайтед" започва тежки преговори с майката на Адриен Рабио от "Ювентус". Двата клуба вече се договориха за трансфера, но трудното за "червените дяволи" тепърва започва. Майката на халфа Ц Вероник, е негов агент и има славата на човек, с когото трудно можеш да се разбереш. На няколко пъти претенциозната родителка проваля трансфери на сина си заради огромните си претенции и неведнъж е вбесявала шефове и треньори на клубовете. Преди години Вероник успя да ядоса дори изключително спокойния Карло Анчелоти. След като синът й подписва с ПСЖ, тя поставя условие да замине заедно с него на подготвителния лагер с отбор. Анчелоти категорично отказва и закотвя Рабио на пейката, а Вероник се изцепва пред медиите, че синът й е "заложник на клуба и скоро ще приключи в затвора, където ще яде само хляб и вода". В друг случай майката агент проваля трансфер в "Челси", след като иска нереално висока заплата за Рабио. Тя прецаква и преговори с "Барселона" отново заради финансовите си претенции. Тогава Рабио дори уволни майка си за кратко, но в крайна сметка трансферът при каталунците пропадна и Вероник отново стана негов агент. Майката се замеси в скандал и на европейското първенство миналата година, когато едва не се сби с близки на Пол Погба и Килиан Мбапе.

Все пак от "Юнайтед" се надяват на положителна развръзка при преговорите. Англичаните са се разбрали да платят на "Ювентус" трансферна сума в размер на 20 млн. евро. Рабио бе втори избор за халфовата линия на "червените дяволи" след Френки де Йонг от "Барселона", но трансфер на нидерландеца най-вероятно няма да има.

Същевременно 33-годишният нападател на "Болоня" Марко Арнаутович не гори от желание да заиграе на "Олд Трафорд". От италианския клуб официално признаха за предложение от страна на "червените дяволи".

"Ще се радвам за Марко, ако той отиде в "Юнайтед", но не мисля, че той ще си тръгне - заяви треньорът на "Болоня" Синиша Михайлович. - Говорих си с Арнаутович за предложението на "Юнайтед". Ако той напусне, ще видим какво ще направим, но смятам, че той ще остане."

Майката на играча Вероник
Майката на играча Вероник
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене