Над 6 хил. ще слушат Лили Иванова в Античния театър

Лили Иванова

Повече от шест хиляди билета са продадени в Пловдив за двата концерта на Лили Иванова, които примата и нейния „Li Orchestra“ ще изнесат на Античния театър днес и утре. За първи път в кариерата си певицата прави два последователни концерта там. Това разказа за БТА Николай Недеков, мениджър на примата. Поради огромния интерес от страна на публиката Пловдив е третият град с два концерта след Ловеч и Варна.

След 15 години пловдивската публика отново ще чуе хитът "Ветрове". Той е изцяло с нов аранжимент, дело на известния пловдивски музикант Ангел Дюлгеров. "Студ" и "Животът" са песни, които Лили Иванова изпълнява отново в Националното турне 2022, допълни Недеков. Концертите в Пловдив са 14 и 15 по ред от началото на турнето.

„Li Orchestra“ са в състав: Ангел Дюлгеров, който изпълнява солата на китара, Орлин Цветанов на цигулката, Огнян Енев - на пиано, на тромпет и саксофон. На контрабас и бас китара е Веселин Веселинов, Росен Ватев – на ударните и перкусии, Иван Йорданов - Чери - китари и трио LaTiDa.

Националното турне на Лили Иванова, на което БТА е медиен партньор, започна в родния ѝ град Кубрат на 14 април и ще продължи до края на годината. След Пловдив турнето продължава на 24 август в Пазарджик. През октомври Лили Иванова ще пее в Хасково, Ямбол, Сливен, Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград. През ноември - в Шумен, Русе, Добрич. Кулминацията на турнето е в София на 4 декември.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене