Дряново посреща лекоатлети от цялата страна

Предстои 53-тото издание на традиционния национален лекоатлетически крос "Колю Фичето" в Дряново и второто издание на "Рън Дряново". 

Град Дряново отново ще бъде домакин на голямо спортно събитие от национален ранг. Непосредствено преди традиционните есенни празници на града, в неделния 16-ти октомври, Спортен комплекс "Локомотив" - Дряново ще събере участници от цялата страна, организатори и зрители на 53-ото издание на Международен лекоатлетически пробег "Колю Фичето" и второто издание на "Дряново Рън" - част от националната верига "България Рън".

Уникален маршрут за състезателите ще предложи и второто издание на "Дряново рън". В тази обиколка и маршрут от 13 км ще участват най-добрите български лекоатлети, а в късата обиколка от 1000 метра на "Рън Дряново" могат да се включат всички желаещи. Те ще премерят сили по пътя от град Дряново до историческия Дряновски манастир, известен и с красивата природна местност, в която се намира.

Заявки за участие могат да се подават до 08.10.2022 г., съгласно Наредбата за провеждане на пробега. За повече информация и записвания г-н Иван Михайлов, телефон: 0882962020 или на имейл адрес: [email protected]

Стартът на спортния форум ще бъде даден в 08:45 ч. на 16 октомври, неделя, на стадион "Локомотив" в Дряново.

"Създали сме нужните условия и организация с кмета на община Дряново г-н Трифон Панчев и председателя на общинския съвет Тодор Георгиев за провеждане на спортния форум. Продължаваме с традицията и провеждането на Крос "Колю Фичето" в Дряново. Това е вторият най-дългогодишен, шосеен, лекоатлетически пробег в България. Очакваме Ви в Дряново!", заяви легендарният дряновски треньор по лека атлетика Иван Михайлов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене