Лъвовете флиртуват изкусно, Скорпионите са мазохисти в любовта

Марс ни зарежда с физическа сила, Меркурий ни дава ум, Венера пък ни прави по-обаятелни и любвеобвилни. Като всички планети и Венера пътешества по знаците на зодиака с различна скорост. Някъде се задържа по-дълго, другаде минава набързо. Любимите й знаци са Телец, Везни и Риби. Но на всички Венера влияе различно. Прочетете хороскопа и ще разберете какво е въздействието й върху представителите на различните зодии.

Овен
Представителите на тази зодия са доста активни в любовта. Когато обектът на чувствата им вече е завладян, интересът към него спада. Особено ако се е оказал по-слабата личност. Овните често сключват брак рано и той може да не е единствен. Обикновено не се задоволяват с постигнатото, а търсят нови приключения, задължително с романтичен характер. В отношенията обикновено не уважават желанията на другите, а се съобразяват със собствените си предпочитания. Влиянието на Венера смекчава буйния им нрав.


Телец
Родените под този знак са силно емоционални. Имат потребност красиво да изразяват своите душевни сили. Влиянието на Венера може да дари представителите на тази зодия с красив глас и изящна фигура. Това ще им осигури известни преимущества в социалния живот. В отношенията с интимния си партньор телците са миролюбиви. Страстта им към вкусната храна и красивите вещи създава уют и хармония у дома, сред близки и приятели. Имате ли проблеми, Телецът ще ви нахрани, ще ви подари дрехи, дори и пари назаем ще ви даде.


Близнаци
Близнаците ценят у партньора си повече ума, отколкото физическите достойнствна. Това не означава, че никого не обичат, просто възприемат всичко с ума си. Ако искате да впечатлите близнака или да му се харесате, попитайте го какво мисли за някоя популярна новост. И внимавайте как ще реагирате. Проявете интерес към думите му. Той никога няма да прости безразличието ви. Удовлетворяват го само аргументирани разговори за чувствата.


Рак
За зодията са характерни природна сантименталност, дълбока чувствителност и дълги преживявания. Раците са верни в любовта и се привързват към семейството си. Умеят да съчувстват на околните, затова често играят ролята на изповедници. Много са внимателни в чувствата си, умеят да ги контролират и това често ги спасява от конфузни ситуации. Спечелите ли доверието му, той с удоволствие ще разтвори тясната врата на широкия си дом.


Лъв
Лъвовете владеят изкуството на флирта, настойчивото ухажване и убедителните обещания. Тези черти са едновременно силата и слабостта на царствения лъв. Представителите на тази зодия се славят със самовлюбеност и силна привързаност към децата, която понякога води до ревност у партньора. Винаги може да разчитате на приятелство и подкрепа от родените под знака Лъв. Когато сте в беда, той със сигурност ще ви осигури царствена защита.


Дева
Родените под знака Дева е типично да изразяват любовта си под формата на множество малки услуги. И само чувствителен човек може да оцени тези дребни на пръв поглед жестове. Девите често се женят за колегите си. Физическата им красота привлича така, както и личните достойнства. Почти винаги намират време за аеробика и други физически занимания, за да поддържат фигурата си.
Добре е да го имате предвид, ако сте увлечени по Дева. Те обичат реда и всичко трябва да е на мястото си.


Везни
Влиянието на Венера подчертава някои качества на везните - естетичност, вежливост, галантност, чувство за справедливост и социална принадлежност. В любовта често се държат на разстояние, понякога изглеждат хладни и сдържани. Те умеят да ценят хармонията у партньора. Търсят както външна, така и вътрешна красота. Интересуват се и от социалния му статус. Държат много на първото впечатление. Някой или им допада или не. Едва след това се появяват истинските чувства. Везните винаги застават на страната на приятелите си.


Скорпион
Всички скорпиони са особняци и за тях е характерна страстната привързаност. Тежко преживяват раздялата с любимия или неговата загуба, а такива ситуации могат да ги споходят няколко пъти в живота им. В сексконтактите им се забелязва склонност към самоизтезание, която стига до мазохизъм. Най-важното обаче е партньорът да им допада.


Стрелец
На тях често им се случва да сключват брак с чужденци или хора, принадлежащи към друга култура или вяра. Добре е да поддържат връзките си със спонсори, които в даден момент ще им помогнат да реализират желано пътешествие. Венера ги кара да харчат парите си предимно за удоволствия и образование. Иначе са оптимисти и се радват на щастието и дребните радости в живота.


Козирог
Понякога козирозите създават семейство по-късно. Обикновено предпочитат по-възрастни или по-опитни партньори. Отношенията им с околните нерядко са хладни, тъй като предпочитат да общуват с тесен кръг хора. С течение на годините, когато представителите на другите зодии започнат да губят жизнени сили, при козирозите се наблюдава особено възраждане. Дори и в по-напреднала възраст, те постигат успехи и събират плодовете на труда си. Не се увличат по лекомислени действия и романтични преживявания. Те са принципни и последователни. За тях са характерни силна привързаност към партньора и постоянство в чувствата. Могат цял живот да обичат само един човек и това не им пречи да се радват на живота.


Водолей
Водолеите се славят с екстравагантност в любовта и независимост в чувствата. Тяхната ексцентричност и нестандартно поведение често ги кара да попадат в неочаквани ситуации. Възможно е да срещнат любимия човек на невероятни места и да сключат брак с партньор, с когото са се запознали в автобуса например. За тях е характерна и склонност към чести промени в отношенията и раздели. Избират приятелите си от различни слоеве на обществото и техните слабости често им вредят. Затова представителите на Водолей страдат от недостатъците на любимите си.


Риби
Жалостивостта и състраданието на рибите са впечатляващи. Те привличат морално неустойчиви хора, които се нуждаят от милосърдие. Затова партньорът им в живота може да се окаже психически неустойчива личност или просто неудачник. Представителите на зодия Риби имат слабост към личности с музикално образование или такива, които са свързани по някакъв начин с морето.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какво представляват хората, наречени синкис?
Рекорд - трейлърът на филма за Георги Аспарухов-Гунди с 2 500 000 гледания (Видео)
В Кан просълзената Бинош определи Мерил Стрийп като “международно съкровище”
Дъщерята на Том Круз се отказа от фамилията на баща си
Дзадзен практика - тайната на дзен

Напишете дума/думи за търсене