Започва нов български сериал през март

От началото на март започва излъчването на българската историческа семейна сага „Дървото на живота". Мащабната продукция е дело на продуцентите от Dream Team Films и е първият български исторически сериал за последните 20 години.

В „Дървото на живота" ще видим титаничните Мария Каварджикова, Христо Шопов, Валентин Ганев. По-младите им колеги Владимир Карамазов, Койна Русева, Башар Рахал, Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Анастасия Ингилизова също са част от актьорския състав.

Талантът на Васил Банов, Жорета Николова, Велислав Павлов, Стоян Алексиев, Иван Стаменов, Моньо Монев, Явор Ралинов, Гергана Данданова, Александра Лопез също ще ни връхлита в праймтайма.
Със специалното участие ще се появят Йосиф Сърчаджиев и Явор Милушев.

Първите епизоди на сагата вече са заснети. Действието в драмата стартира с обявяването на Независимостта през 1908 г. Действието проследява историята на многолюдно и заможно градско семейство на фона на ключови за българската история събития. В драмата се разпалват и заплитат семейни войни и драми - баща срещу син, брат срещу брат, борба за наследство и богатство, героични военни подвизи, невъзможни любовни истории и изневери, предателства и престъпления, а образите са изключително реалистични и пълнокръвни.

Продуценти са Евтим Милошев, Любо Нейков и Габриел Георгиев. Шеф на сценаристите е Иван Спасов, познат ни с работата по "Столичани в повече", както и едновремешното състезание "Вот на доверие", водено от Иван Гарелов.
Режисьор е Тодор Чапкънов, а оператор е Лоренцо Сенаторе.

„Дървото на живота" се снима на ключови локации като дворец Врана, резерват Витоша (с. Кладница), Сан Стефано 6, Семинарията, Военна академия, къщата на Елин Пелин в с. Байлово и други.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене