Дъщерите на Силвестър Сталоун трудно успяват да си хванат гадже

Силвестър Сталоун КАДЪР: Инстаграм/sylvesterstalloneofflcial

Силвестър Сталоун е популярен с превъплъщението си в Роки Балбоа, но цялата му кариера до голяма степен е базирана върху изпълнени с екшън роли, спечелвайки му репутацията на корав човек.

Неговите дъщери споделят, че да имаш за баща Слай се оказва доста проблемно когато стане въпрос за гаджета и любовен живот. И всяка една от тях има своите собствени истории в подкрепа на това твърдение, разкриха сестрите Сталоун в подкаста Sibling Revelry.

Актьорът има общо пет деца, три от които са дъщери - София, Систин и Скарлет. Ето какво споделиха те за живота си под един покрив с човек като Силвестър Сталоун. „В 22 часа вече беше в сила полицейски час и баща ми оставаше буден, за да се увери, че някоя от нас няма да се измъкне тайно", разказа Систин. "Без гаджета и без срещи с момчета докато не навършим 18. Не ни разрешаваше да шофираме докато не станахме пълнолетни", добавя сестра й.

Макар момичетата вече да не живеят в дома на родителите си, те казват, че срещите им с мъже не са станали по-лесни само защото не делят един покрив с баща си. Систин споделя, че и на трите се е случвало да излизат с мъже, които не са имали интерес към тях, а по-скоро към факта, че са дъщери на известен актьор.

"Веднъж едно момче, с което излизах си донесе CV-то. Друг пък ми остави сценарии за негова идея филм по време на вечеря. Казах си: „По дяволите, това е ужасно!"

Скарлет, най-малката сестра, пък споделя, че много пъти темата за баща й е била доминираща по време на срещи с момчета, предава Дарик нюз. „Те ми задават въпроси от рода на „Мога ли да победя баща ти в боксов мач или нещо подобно?" Какво очакваш да ти кажа? Да, можеш да набиеш баща ми ли?! Толкова е глупаво."

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене