Кейт Мидълтън е видяна на фермерски пазар за първи път след операцията

Очаква се принцесата, която за последен път имаше публичен ангажимент в Сандрингам на Коледа, да се върне към публичните си задължения след 17 април Снимка: Инстагарм/ princeandprincessofwales

Принцесата на Уелс е била забелязана по време на посещение на местен фермерски магазин през уикенда, като е изглеждала "щастлива, здрава и спокойна". Това е първият път, когато е била видяна навън, след като претърпя планирана коремна операция, пише Дейли Мейл.

Съобщава се, че Кейт и Уилям са били на едно от любимите си места, на около километър от вилата им в Аделаида, в Уиндзор в събота.

Забелязването принцесата във фермерския магазин в Уиндзор ще даде така необходимия тласък на британската общественост, която е все по-загрижена за здравето и в разгара на вълната от спекулации относно неизвестното й състояние.

Свидетел, който е видял двойката, разказва пред The Sun снощи: "След всички слухове, които се носеха, бях смаян да ги видя там. Кейт беше излязла да пазарува с Уилям и изглеждаше щастлива и добре.

Децата не бяха с тях, но това е добър знак, че тя е достатъчно здрава, за да отиде до магазина.

Въпреки че не са правени снимки на двойката - спазвайки молбата им за запазване на личното пространство, докато Кейт се възстановява - съобщената им е окуражаващ знак, че тя прави първите си стъпки към завръщане към официалните кралски ангажименти.

Очаква се принцесата, която за последен път имаше публичен ангажимент в Сандрингам на Коледа, да се върне към публичните си задължения след 17 април, когато децата ѝ ще започнат отново да учат в училище Ламбрук, близо до Аскот, след великденските празници.

Въпреки това има предположения, че Кейт може да се завърне по-рано и дори да присъства на годишната Великденска литургия в параклиса "Сейнт Джордж" в имението Уиндзор.

Според Telegraph принцесата не изключва възможността да се завърне в публичното пространство на Великден и да се присъедини към семейството си за традиционната разходка, която ще бъде заснета.

Източник от двореца е заявил пред вестника, че "няма потвърждение за това" и е добавил, че всичко останало са спекулации.

Съобщенията за ранно завръщане и забелязването ѝ в Уиндзор идват само няколко дни, след като принцесата беше заснета на задната седалка на автомобил заедно с принц Уилям, когато напуснаха замъка Уиндзор миналия понеделник.

Принцът на Уелс е бил на път към Уестминстърското абатство за годишната служба по случай Деня на Британската общност, докато според информация на MailOnline Кейт се е отправила към "частна среща".

През последните седмици в социалните медии и чуждестранната преса се появиха спекулации за причината, поради която Кейт не е била видяна, въпреки че дворецът Кенсингтън изложи графика на възстановяването ѝ.

В мрежата се появиха "Кейтспирации", които варираха от твърдения, че тя се възстановява от "бразилски лифтинг на дупето", до теория, предизвикана от журналист в испанска телевизия, че е изпаднала в кома.

Някои се шегуваха, че тя е участничка в телевизионното шоу "Маскираната певица" - или дори може да е била изхвърлена от кралското семейство.

Други тролове и любители на конспиративни теории използваха отсъствието ѝ и беззаконието на социалните медии, за да разпространят дълбоко зловещи и силно оклеветяващи твърдения. Дори Ким Кардашиян се включи, публикувайки селфита, заснети така: "На път съм да намеря Кейт".

Абсурдните твърдения се засилиха още повече, когато принцесата пое вината за семейната снимка, публикувана от двореца Кенсингтън в Деня на майката, която беше манипулирана.

Фурорът в социалните мрежи накара принцесата да поднесе лично извинение в X, като написа: "Подобно на много любители фотографи, понякога експериментирам с редактирането.

Приема се, че Кейт е възнамерявала само да "внесе малко радост" и да пусне успокояващо изображение, за да благодари на обществеността за постоянната ѝ подкрепа.

Твърди се, че Уилям е направил снимката в рамките на 40 минути с фотоапарат Canon за 2900 паунда в петък, след което принцесата я е редактирала два пъти във Photoshop, за да я "направи най-добрата, която може да бъде".

Въпреки призивите за публикуване на оригиналното изображение, дворецът Кенсингтън настоя, че няма да публикува отново нередактираната снимка на Кейт и децата ѝ.

Един от вътрешните източници каза: "Притеснявам се за цялото това внимание към Катрин. Тя изобщо не изглеждаше щастлива в колата в понеделник".

През уикенда източник, близък до Уелс, заяви, че двойката ще разкрие повече информация за болестта и възстановяването на Кейт своевременно.

В случая с Кейт почти няма друг човек в света, чието лице, тяло, дрехи да са по-осъждани от нейните - каза вътрешният източник пред The Sunday Times.

"Това, което се случва, е точно това, което казаха, че ще се случи - тя ще прекара две седмици в болница и ще се върне след Великден. И какво от това, че не са я избутали да маха от задната седалка на колата? Тя не е изложбено пони.

Приятел каза, че Уелс са напълно наясно с разпространяваните слухове, но твърди: "Те не са като [принц] Хари, да се вманиачават и да скролват из Twitter, но знаят, че това е пробило.

Те следят новините и виждат сигналите на BBC за извънредни новини.

Вътрешният източник добави, че спекулациите около брака на двойката са "просто жестоки", особено докато Уилям, Кейт и децата им "преживяват най-трудния период, който им се е налагало да преживеят като семейство".

Тя напуска болницата на 29 януари - почти две седмици по-късно - и се връща в Adelaide Cottage в Уиндзор.

Спекулациите в мрежата се разраснаха, докато тя се възстановяваше в Уиндзор, и се разпалиха още повече, когато Уилям се оттегли от панихидата за покойния си кръстник, гръцкия крал Константин, поради необясним "личен въпрос".

Министерството на отбраната също бе подложено на обстрел, след като предположи, че Кейт ще присъства на събитието Trooping the Colour през юни, а появата ѝ бързо бе премахната от официалния уебсайт на армията.

Подробности за състоянието на Кейт не бяха разкрити, но от двореца Кенсингтън по-рано заявиха, че то не е свързано с рак и че принцесата желае личната ѝ медицинска информация да остане поверителна.

Друг приятел каза: "Тя и Уилям са най-открити, когато общуват с обществеността. Мога да видя свят, в който принцесата може да обсъжда възстановяването си по време на ангажименти.

"Ако искаше да го направи, щеше да го направи по този начин. Те оценяват любовта и привързаността на обществеността към децата си и знаят, че има публичен интерес да ги видят на рождените им дни'.

Дворецът Кенсингтън твърди, че Кейт е "добре" и ще предоставя само съществена информация.

Двойката отказва да публикува каквито и да било подробности, докато не се почувства готова, а техен приятел добавя: "Те ще искат да бъдат ясни и по-открити, но ще го направят, когато се почувстват готови.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене