Луиза Григорова показа новото си гадже

Звездите от най-новите български сериали, които в момента се въртят по bTV, се веселиха до ранни зори в любимия си Bedroom, за да отбележат неговата 8-годишнина. Актьорите от двата филма на продуцентска компания „Камера" - „Фамилията" и „Революция Z", които не веднъж са снимали ключови сцени в нощното заведение, показаха, че освен да си партнират добре, могат и да се забавляват заедно.

Младите надежди на родното кино - Иво Аръков, който играе Тони във „Фамилията", Антониий Аргиров (в ролята на асистента-психопат на героят на Стефан Данаилов) и миската от сериала - чаровната Деси Бакърджиева, бяха едни от първите на купона. Към компанията се присъединиха свалячът басист от „Революция Z"- Иван Тишев и Иван Иванов, познат от лентата като добронамереният пацифист Филип.

На партито се появи и актрисата от „Шивачки" - Елен Колева, която сега се изявява в Dancing stars. Тя пристигна с партньора си от танцувалното шоу - Калоян, но веднага се настани до младия секс символ Иво Аръков, с когото всички медии вече й приписват любовна връзка. Акрисата-модел Луиза Григорова също показа новата си тръпка - Марин, който за разлика от гаджето на Елен, не е актьор, а млад предприемач.

Заедно с половинките си на партито дойдоха още: екс вокала на Д2 - Дичо и Галя от балет „Сатен". Оказа се, че Bedroom club е любимо място за забавление и на световноизвестния български музикант Веселин Панталеев-Ешкенази, на естрадната изпълнителка Кристина Димитрова и на... поп-фолк певицата Есил Дюран, която вече има своя галерия и модна линия.

Рожденият ден на заведението доведе също и обаятелната тв водеща Никол Станкулова, която блесна с екстравагантен аутфит, както и организаторката на конкурса „Мис Силикон" - Марияна Маринова. Сред популярните личности уважили събитието бяха: актрисата Гери Аролска, моделът Миглена Николова, тв водещата Ива Атанасова и естествено светският плейбой Христо Сираков. Събитието бе подгрявано от резидента на верига Bedroom - Маscota, който тази година спечели приза за най-добър диджей и в момента подготвя първия си самостоятелен сингъл с певицата Веселина Попова, известна като секретарката Деси от „Столичани в повече".

По време на партито бе представено първото рекламно лице на верига клубове Bedroom - моделът Сиана. В разгара на лятото около 25 билборда с лика на бившата спортна репортерка ще спират дъха на шофьорите по пътя между София и Слънчев бряг. Откриването на сезона на Bedroom beach е насрочено за 31 май, когато специално за случая идват световноизвестните диджеи Grazibiza.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене