Мария Илиева танцува до зори на черно парти

От известно време насам изпълнителката е възстановила посещенията си в Bedroom и редовно може да бъде засечена там с приятели. Предпочитаните партита от нея са караокето в понеделник и черното парти в сряда.

В клуба, Мария често е заобиколена от ухажори, които се надпреварват за вниманието й. Усмихната и позитивна, тя се държи приятелски с тях, но никога не сменя компанията, с която пристига. След като направи истински фурор, разголвайки се за първи път за корица на мъжкото списание, Мария Илиева събира погледите на всички, където и да се появи. Това се случи и в софийския клуб Bedroom, любимото място за забавление на певицата.

Преди няколко дни Мария Илиева се появи в клуба с вокалиската на Deep Zone - Na Di, която междувпрочем е сред най-близките й колеги от музикалната гилдия. Запознати припомнят, че добрите отношения между тях датират от времето, когато с Любо правят версия на "Free Your Mind" в музикалното шоу "Пей с мен". В сряда двете изпълнителки танцуваха до зори, като по време на черното парти дори прозвучаха двата нови сингъла на Мария Илиева - "Wanna Be The Best", който певицата направи с KNAS и шведския рапър Bacardy и "Играя стилно", на което публиката се зарадва най-много.


И въпреки, че лятото започна пред свои близки поп кралицата признала, че все още не знае дали ще й остане време за почивка, защото била затрупана от работа. Мария споделила, че ще направи всичко възможно да си открадне няколко дни и отиде до Bedroom Beach и покаже как въщност се „играе стилно".

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене