US папараци изловиха ЛиЛана с R.Kelly

ЛиЛана се появи с R.Kelly в Чикаго. Да, точно така, това не е поредната жълта клюка. След успешния си дует със Snoop Dogg, родната певица успя да привлече вниманието на американския изпълнител R.Kelly. Двамата обаче не са имали любовна афера, а чисто професионална среща. Папараците зад океана успяха да щракнат ЛиЛана в компанията на аренби звездата. Още на първия ден от пристигането си в Чикаго ЛиЛана получила покана за музикалната конференция Midwest Music Network. Това е място, където музиканти и бизнесмени обменят идеи, визитки, както и идеи за намирането на нови музикални пазари.

„Ако сте в бизнеса или се стремите към музикалната световна сцена, това е събитие, на което задължително трябва да присъствате. Всички DJ-и, артисти, продуценти, композитори, модели, поети, мениджъри, агенти, организатори, промоутъри, журналисти и адвокати са насърчавани да участват. На конференцията присъстваха представители на Universal Music, Atlantic, EMI и други музикални компании, както и топ диджеи от Чикаго, начело с DJ Phantom. На сцената Harold Washington Cultural center R.Kelly е споделил за трудностите, които е имал в изграждането и развитието на кариерата си. Освен него за своя опит са говорили Crucial Conflict и рапърът Twista," разясни ЛиЛана.

Един от основните организатори на събитието e мениджърката на ЛиЛана в Щатите Jannie Jennings, която е изградила кариерата на звезди като LiL Wayne и Twista. Поводите ЛиЛана отново да е в САЩ са два. Тя придружава победителя в конкурса „Dime Piece feat. ТЕБ", 18-годишния рапър от Сливен с прякор Braketo, който спечели едноседмичен тур в САЩ. Вторият е, че в момента певицата записва още две нови парчета там. Въпреки че първоначалната идея е била да стартира в САЩ с Dime Piece, в момента екипът й там е решил да избере финално пилотен сингъл от десетте готови песни, между които е и парчето със Snoop. Мишо Шамара също трябваше да я придружава, но заради ангажимента си към VIP Dance пътуването пропадна. За радост на феновете ЛиЛана, Big Sha и Skiller плануват и национално турне от началото на ноември.


Tри разбиващи ремикса

За феновете на парчето Dime Piece, Big Sha и култовите имена от европейската сцена - DJ Tomekk и ZPYZ създадоха три разбиващи ремикса. DJ Tomekk е доказано име на хип-хоп сцената. Работил е с имена като Ice-T, Xzibit, Kurupt, Lil' Kim, KRS-One, Flavor Flav GZA. Музикантите от ZPYZ са най - голямата немска сензация в момента. Техният тотален хит Slide Back бе избран за химн на Свeтовното първенство по Break Dance.

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене