Ашли Грийн - пленителната...

 

Изпратено от Аманда Пекова, на 14, от Видин

Всеки четвъртък на път за училище си купувам списанието ви. Жестоко е. Надявам се да ви хареса моята статия и да я публикувате.
Целувки от Ади

 

Честно казано, преди нямах любим актьор или актриса. Никоя кино звезда не бе грабвала вниманието ми, въпреки че бях гледала толкова много филми. Tова обаче беше преди. Сега съм напълно завладяна от една актриса - Ашли Грийн.


Ашли Мишел Грийн (22) е по-позната като Алис Кълън, сестрата на Едуард Кълън от „Здрач". Тя успя да завладее хиляди фенове по света след появата си във филма и се радва на голям успех. Родена в Джаксънвил, Флорида и отгледана от родителите си Джоуи и Мишел Грийн. Баща й работи като строителен предприемач, а майка й като застрахователен представител. Има единствено брат, по-малък от нея, който все още учи в родния си град и живее с родителите си.


Като тийнейджърка Ашли печели различни награди в училище и се занимава с таекуондо. Когато става на 17 се мести в Лос Анджелис, Калифорния, за да опита късмета си като модел. Въпреки, че има лице на кукла обаче, всеизвестен факт е, че е прекалено ниска, за да покрие задължителните норми за модел. Не успява да пробие в модния бранш, но не се отказва и продължава да стреми към върха.


По-късно разбира, че киното и филмите я вълнуват повече от моделството. Започва да участва и се появява в телевизионни програми като: Punk'd (2005), Crossing Jordan, Desire (2006), Shark (2008) и др. Все пак големият пробив и възход в кариерата на Грийн е миналата година в „Здрач". Получава ролята на Алис и успява да пресъздаде героинята по уникален начин. Става добра приятелка с другите актьори. Най-близък и е обаче Келън Лутц, с който се познават още преди заснемането на филма.
В момента не й остава много свободно време, за да може да практикува любимия си спорт таекуондо, но въпреки това се наслаждава на танците и музиката. Засега актрисата снима пет филма, като единият е продължението на „Здрач" - „Новолуние". Другите са Radio Free Albemuth, Summer (с главна роля), Skateland и Warrior, в който отново си партнира с Келън.


Преуспяваща и главозамайваща, Ашли Грийн ще радва феновете си и в останалите три части на сагата. Докато чакаме да излязат и другите филми от поредицата можем да се наслаждаваме на фотосесии, итервюта и коментари по нейн адрес.

Още нещо:

  • родена е на 21 Февруари 1987
  • прякори: Chewy и Asher
  • висока е само: 1.65 см
  • обожава актрисата Одри Хепбърн, а любимият й филм с нея е „Закуска при Тифани"
  • обича да чете и да кара сърф
  • след като разбрала, че колегата й Робърт Патинсън бил блъснат от такси, Ашли му изпратила закачливо съобщение: „Не тичай по улиците, Роб!" Скоро след това на червения килим в Ел Ей актрисата заяви, че се радва, че приятелят й е добре след случилото се.

Ашли: „Чела съм всички книги, по които се снима филма. Бях им фенка преди да ме изберат да участвам в него."

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
Защо пингвините не могат да летят?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене