2014 г. - годината на Нептун

Много хора се интересува от бъдещето си и с удоволствие биха надникнали в него, за да разбере какво ги очаква. Сега в края на годината темата е още по-актуална.
Ето защо издателство „Труд" с помощта на Алена и авторите от вестник „България днес" ви предлага издание, което ще ви предостави три възможни начина да разберете бъдещето си.

В „Какво да очакваме през 2014 г. Нумерология. Астрология. Китайски хороскоп" ще намерите всичко за зодиакалния си знак, ще се научите как сами да изчислите личното си число, както и каква зодия сте спрямо китайския хороскоп. Ще научите нови неща, характерни за представителите на всички зодиакални знаци и какво ги очаква през новата година, кога е най-подходящият период за сключване на брак или започване на нов бизнес. Книжката ще ви посочи през кои дни от годината да бъдете особено предпазливи, защото са смятани за рискови. Едновременно с това ще разберете защо 2014 г. е годината на Нептун -планетата, която носи магия, духовност и тайнственост.

Предсказанията са разделени по месеци, а освен това има отделни текстове за представителите на двата пола.

В частта с китайския хороскоп, пък ще научите интересни факти, свързани с годината на Дървения Кон, под чийто знак ще е и 2014 г.

Какво да очакваме през 2014 г. Нумерология. Астрология. Китайски хороскоп, 144 с., цена: 4 лв.

На пазара от 4 декември!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
До какво води синдромът на майка Тереза?
Плантейнът лекува гастрит и язва
Ето кой шие костюмите за Dancing Stars
Как внукът на Алла Пугачова избяга от войната

Напишете дума/думи за търсене