В пародията на "Под прикритие", Куката държи Библия, танцува и стреля

Снимка: 24 часа

Куката държи Библия и започва да стреля, докато танцува на музика. Шефът на полицаите бърка Джаро с Гаро от "Биг Брадър", пише "24 часа".

Косъма умира, премазан от главния герой, който е дърво. Такъв е сюжетът на една анимация, която се появи в ютюб миналата седмица.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева 

Тя всъщност е пародия на сериала "Под прикритие". Макар още в началото да пише, че приликата с действителни лица е случайна, героите в нея много приличат на образите в сериала на БНТ. Пародията започва със сцена, в която шефът на полицаите крачи в кабинета си и говори за задачата да хване лошия. Оказва се, че той говори на дърво, което стои срещу него. Това е и главният герой, който в сериала се играе от Ивайло Захариев. В следващия кадър лошият Джаро тренира айкидо с един от своите - Иво Андонов. В "Под прикритие" ролята на мафиотския бос се играе от Михаил Билалов, който също навремето е тренирал айкидо.

В анимацията, както и в сериала, се търси "къртицата" в групата. А зрители, които също са нарисувани и се появяват в пародията, веднага разпознават Киро Къртицата - актьора от сериала Кирил Ефремов, който беше предателят в риалитито "Къртицата".
Един от най-харесваните герои на "Под прикритие" - Куката, също е в анимацията. В нея той държи в едната ръка Библия, а с другата пуска музика по радиото и започва да стреля с репликата: "Мърши!"

Клипчето завършва с убийството на Косъма. След гонитба той е прострелян. До него е главният герой - дървото. Той се придвижва с помощта на двама души, които го носят. "Ама пак се измъкнах на косъм", казва той, а върху него се стоварва дървото.

Пародията е част от анимационната поредица "Българ", чийто автор е Неделчо Богданов. Тя започва през 2010 г. и има няколко сезона.

Снимка: 24 Часа
Снимка: 24 Часа
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
До какво води синдромът на майка Тереза?
Плантейнът лекува гастрит и язва
Ето кой шие костюмите за Dancing Stars
Как внукът на Алла Пугачова избяга от войната

Напишете дума/думи за търсене