Лошото момиче Ники Рийд

Реших да напиша нещо за Ники, защото попринцип повечето неща са за Крис и Роб. И с тази статия поздравявам всички фенпири!!:) Надявам се да ви хареса!
iva mmmm [[email protected]]

Американската филмова актриса и сценаристка Никол Хюстън или, както е по известна, Ники Рийд е родена на 17 май 1988-а в Лос Анжелис. Историята на това 21-годишно момиче е много поучителна. Макар и с много трудно детство, благодарение на старанието и упоритостта си, тя вече е световноизвестна. Самата Ники описва живота си като сложен. Родителите й се развеждат когато тя е едва на две годинки. Израства без баща при майка си, фризьорката Шерил Хюстън. Бях „срамежлива и книжен плъх", описва Ники ученическите си години в средното училище Palms, но уточнява, че „на 12 години станах бунтовник с променливи настроения". Тогава се обтягат и отношенията с майка й, защото тийнейджърката си позволява, по нейните признания :„да експериментира с дрога, алкохол и секс". На 14 години Ники се изнася от семейния дом. Тя разказва,че през това време е „израснала бързо, била е по-отговрна и зряла".

Тя става известна през 2003-а, когато заедно с режисьорката Катрин Хардуик(тя режисира и Twilight) завършват сценария на биографичения филм Thirteen („Тринайсет") само за шест дни. Продуцентите канят Рийд да играе във филма, защото имат проблеми с кастинга, имайки предвид „неудобната" роля за повечето вече известни млади актриси. След излизането на филма, тя поучава роли в Lords of Dogtown и Mini's First Time. После се появява и в „Кварталът на богатите" като Сейди, новата любов на Райън Атууд.

След успеха на „Тринайсет", Рийд се завърнала в гимназията си в Лос Анджелис , но отново напуска след една година. Тя разказва, че майки на нейни съученички идват в училището по време на обедната почивка, за да я тормозят и нападат заради филма. После тя минава на индивидуално обучение и получава диплома за средно образование.
Нейната най-нова роля е във филма Mini First Time. Там тя играе ролята на тийнейджърка, която съблазнява доведения си баща и го замесва в убийството на майка й. В повечето филми Ники играе объркани в сексуалната си ориетнация тийнейджърки и споделя ,че тя е всестранна актриса, но най-типична за нея роля е ''секси, лошо момиче''. Но като Розали Хейл, най-голямата красивица в екранизацията на книгата „Здрач" от Стефани Мейер, Ники се прочу в цял свят. И не след дълго бе засечена от папараци на романтична почивка в Гърция с Парис Латсис, син на гръцки корабни магнати, който преди време беше сгоден за Парис Хилтън.

Любопитно

  • зодия: Телец
  • обича да язди, има няколко коня и кучета
  • започнала е да живее сама, когато е била само на 14 години
  • говори се, че баща й Сет Рийд и Катрин Хардуик се срещали, затова Ники толкова често участва в продукциите, режисирани от Катрин
  • има 15 пиърсинга - по 6 на всяко ухо, 1 на пъпа, 1 на езика и 1 на носа
  • има татуировка на лявата китка
  • за връзка: Nikki Reed, B|W|R Public Relations, 9100 Wilshire Blvd, 6th Floor West Tower Beverly Hills, CA 90212, USA

Изпратено от Ива Георгиева, 12 год., Варна

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене