Чаровницата Майли Сайърс

Искам да напиша, макар и накратко, за едно изключително чаровно момиче. Майли Сайърс, което постигна огромни за възрастта си успехи и в киното, и в музиката.
[[email protected]]

Чаровната Майли Рей Сайърс е едно от най-популярните имена в шоубизнеса. Известността обаче не я прави по различна от обикновено момиче. Обича купоните, но понякога предпочита просто да стой у дома и да гледа филм. Освен музикална кариера, тя е и преуспяла Disney актриса. Най-големият и успех е във филма „Хана Монтана". Филмът толкова се харесва в цял свят, че Майли подписа договор за четвърти сезон на сериала.

Добра новина за всички фенове - дългото чакане свърши! А очакваният саундтрак HANNAH MONTANA THE MOVIE към предстоящия филм за обикновеното момиче с тайна самоличност на суперзвезда вече излезе и първият сингъл The Climb стигна до шесто място в престижната класация Billboard's Hot 100. Саундтракът е изпълнен с характерните за персонажа на Хана Монтана поп хитове като You'll Always Find Your Way Back Home, Let's Get Crazy, The Good Life, Let's Do This, Spotlight, What's Not To Like и нова версия на The Best Of Both Worlds.

Майли издаде неотдавна и първата си автобиографична книга Miles To Go. В нея тя разказва за живота си на снимачната площадка, за своята първа любов, за нелеките училищни години. Една от тайните, който тя разкрива в книгата, е за болестта й. Диагнозата на лекарите е тахикардия и стряскащата прогноза, че има опасност сърцето и да спре. Но това не спира чаровницата да радва феновете си по цял свят и да обира престижни награди, като тази от MTV за най-добра песен от филм /The Climb/. Силно вярвам, че Майли ще продължи да ни очарова с нови изяви, песни и албуми.

Лексикон 

  • рождена дата: 23 ноември 1992-а, Тенеси
  • живее в: Лос Анджелис, Калифорния
  • висока е: 1,67 м
  • прякор: Sissy Joe
  • зодия: Стрелец, по китайския хороскоп - Маймуна
  • домашни любимци: кучетата Loco и Tag
  • хоби: каране на колело, плуване, танци, шопинг, пеене, свирене на китара и писане на музика
  • любими певици: Hilary Duff, Kelly Clarkson и Ashley Simpson
  • любими банди: Metro Station /групата на брата на Майли/ , the Killers, Maroon 5, Boys like Girls, Taking Back Sunday, Coldplay, U2
  • любими певци: Billie Holiday, Etta James, Shania Twain, Flo Rida, Ragina Spektor
  • любими цветове: синьо, лилаво
  • лакомства: тиквен пай, сладолед: cookie-dough, Кока Кола
  • любим цитат: Life is like riding bicycle, to keep your balance you've got to keep moving - Алберт Айнщайн
  • талисман: гривна от майка й

Изпратено от Петя Йорданова

Реших да ви пиша, защото напоследък пак много се коментират Ник и Майли, има и свежи новини около тях. Надявам се да хареса на всички читатели на „Хай Клуб". Искам да благодаря на моята приятелка Ани която ме снабди с малко информация.
[[email protected]]

След разбиващият хитов сериал „Хана Монтана" иде време да видим Майли в предстоящия й филм The Last Song. Междувремено зачестиха информациите, че Майли и Ник Джонас отново са заедно. Двамата споделиха, че са подновили приятелството си и се срещат често, просто защото обичат да прекарват времето си заедно. Но дали няма нещо повече?

Неотдавна братята Джонас бяха в шоуто на Лари Кинг. Разговорът се въртеше около скорошното завършване на гимназията от Ник. Но изведнъж Кинг попита Джо дали гаджето му, актрисата Камила Бел, е толкова популярнa, колкото приятелката на Ник. Певецът не усети динената кора и моментално се подхлъзна: „Не мисля, че някой е толкова известен, колкото Майли Сайръс." А Ник побърза да заяви: „Смятам, че тази част от личния ни живот, трябва да си остане само за нас". Но Майли, която вече се раздели с гаджето си моделът Джъстин, признава, че е възобновила добрите си отношения с Ник, който пък охладня към манекенката Селена.

Песента, която Майли и Ник записаха Before the Storm е имала и друга версия. Когато я запяли не им прозвучала добре и двамата решили, че за да е по-истинска трябва да вплетат в нея собствената им история. А каква е тя?. Двамата тинейджъри били запознати от Зак Ефрон през лятото на 2006-а. Същата вечер е трябвало да ходят на партито на „Радио Дисни". Тогава се влюбват от пръв поглед. Движат заедно две години и дори написаха още песни колко е силна любовта им. После, както е при всяка млада двойка, която постоянно е под светлините на прожекторите, нещо в отношенията им заскърца. Ето какво споделя в различни интервюта Майли за раздялата си с Ник.

Изповедта на Майли:

"Станахме гаджета още в деня в който се запознахме.Той ми каза:"Мисля, че си красива и много те харесвам". А аз му отговорих:"О, Боже, и аз много те харесвам". Ник и аз бяхме влюбени, но през тези две години беше много трудно да го пазиш от хората. Много се карахме и не беше забавно.
Или той ще се прибере късно, или аз ще се прибера късно и ще съм раздразнителна. Или пък аз искам да излезем на закуска, а той трябва да ходи в радиото. И стана така че се запитах:"Кога ще имам малко време да съм заедно с гаджето си?". Но когато бяхме наистина заедно беше супер. Веднъж, тъкмо щях да излизам на сцената, му казах:" Това е трудно, мисля че трябва да си дадем почивка". И двамата плакахме през този последен ден, в който бяхме заедно.
После плаках цял месец, бях толкова тъжна. Попаднах в някаква страна паника и боядисах косата си черна. Бунтувах се срещу всичко. Чувствах че връзката ни беше като клише. А искам да съм част от нещо което е истинско. Той е много забавен, но и много сериозен, твърде отдаден на работата си е, а аз не съм такава.
Как са нещата с Ник сега ли? Много сме близки, но със сигурност в различния смисъл. В началото имахме проблеми с това да бъдем просто приятели. Лесно е да си приятел с момче, но когато сте били заедно това разваля нещата. Все пак знам, че това не е краят. Може би той ще е моят най-добър приятел до края на живота ми, а може и да се омъжа за Ник Джонас. Кой подяволите знае?"

Изпратено от Мирела Димитрова, 15 год., София

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене