Jesse McCartney - сладурът се завърна!

Здравейте хайковци! Jesse McCartney е моят идол! Той е върхът! Дълго мислих дали да направя тази статия, но най-накрая се реших! Постарах се доста да е изчерпателна. Надявам се да ви хареса и да я публикувате! Обичам виии! :
[ [email protected] ]

Джеси Маккартни е идолът на многооо момичета по света! Той се завърна! След една година отсъствие Джеси издаде нов албум, пусна четири нови парчета и ще участва в голям благотворителен концерт с Майли Сайръс и Деми Ловато.

Роденият на 9 април 1987- а в Ню Йорк Джеси започва кариерата си едва на 7 годишна възраст с участие в сериали. На 11 години той вече е готов да пробие в музикалната кариера, като се присъединява в младежката поп група Deam Street и остава с тях три години. След напускането на бандата Джеси решава сам да продължи музикалната си кариера. Сега той е само на 22 години, а зад гърба си има 4 албума: Beautiful Soul (2004-2006), Right Where You Want Me (2006-2008), Departure (2008-2009) и Departure: "RECHARGED" (2009).

В последния албум новите песни са Body Language, Crash and Burn,Oxygen и In My Veins. Body Language е най-успешната от всички: има две версии (оригинала и с T-Pain), официално мюзик видео и е на 1-во място в класациите за най-слушаното парче на месеца. „Много ви благодаря и продължавайте все така!", казва Jesse в своя twitter. Отново в своя twitter Jesse споделя с нас, че в момента се е върнал в Ню Йорк и работи по нови парчета. Предполага се, че песните,които записва сега красавеца ще се казват Damage, I Gotta Know и Just Another Girl.

Но освен в звукозаписното студио, Джеси е ангажиран и на сцената. Снима се в новия филм Beware the Gonzo, който ще се появи по телевизията и кината догодина . В него снимките Джеси отново е рус и пуска шегичка по този повод: "Не съм бил „блондинка" от 3 години! :D".

Hot news

Втория благотворителен концерт за надеждата по света на Annual ще се проведе на 25 октомври 2009-а в Лос Анджелис, в Nokia theater. Основните звезди са Джеси Маккартни, Майли Сайръс и Деми Ловато. Парите от билетите и всички останали приходи ще бъдат дарени. „Надявам се каузата да е успешна!", казва Джеси. Другата гореща новина е, че на на плажовете в Малибу Джеси е засечен да се целува с красавица. Оказа се, че въпросната щастливка е Jasmine Waltz.

Любопитно

  • Любимия цвят на Jesse e оранжево
  • Прякорите му: Jester, Jmac, Jester, Orange Boy
  • Зодия: Овен
  • Много обича да готви и да прави сладки
  • Харесва му да кара ски, но любимия му спорт е бейзболът
  • Jesse иска да промени името си на Krew
  • Любимата му марка маратонки са Adidas и трябва да бъдат в бяло
  • Първата му целувка е в 6-ти клас
  • Обожава да се излежава и е много мързелив
  • Спи само по боксерки.

Изпратено от Сиси Петрова

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
Защо пингвините не могат да летят?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене