Иван и Андрей: Жените до нас приемат за даденост, че като вземат единия, вземат и другия

Иван и Андрей

Жените до нас не ни ревнуват, че сме непрекъснато заедно. Приемат за даденост, че като вземат единия, вземат и другия, казва Иван Христов в интервю съвместно с Андрей Арнаудов за "24 часа".

Иван и Андрей от "Сблъсък" напускат предаването като водещи, остават само негови продуценти. На 22 декември двамата ще водят за последно, след което в 4 издания ще изпробват 4-ма кандидати за водещи. Зрителите ще гласуват за тях онлайн и така ще намерят най-подходящия.

"Трудно се намира водещ, а двама, които да работят в синхрон, е невъзможно. Ето, на мен се паднаха нескромните самохвалебствия, но поотделно не сме нищо особено. Фактът, че сме двама и все още не сме се скарали, е единствен и неповторим в страната", казва Иван.

"Имаме достатъчно големи планове за следващата година. Ако водим и "Сблъсък", ще ни дойде в повече", обяснява Андрей защо напускат като водещи.

Четете за плановете им, за личния им живот, за сътрудничеството им с Кеворк Кеворкян и къде и с кого ще празнуват Коледа в съботния брой на "24 часа".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какво представляват хората, наречени синкис?
Рекорд - трейлърът на филма за Георги Аспарухов-Гунди с 2 500 000 гледания (Видео)
В Кан просълзената Бинош определи Мерил Стрийп като “международно съкровище”
Дъщерята на Том Круз се отказа от фамилията на баща си
Дзадзен практика - тайната на дзен

Напишете дума/думи за търсене