Никол Шерцингер открадна славата на финалистка по време на дует в X-factor

Факсимиле: Дейли Мейл

Никол Шерцингер имаше голям повод за празнуване след финалното шоу на американския X-factor в събота вечер. Звездата на вечерта беше Сам Бейли, финалистка в предаването, чието съвместно представяне с Никол беше определено като най-запомнящото се, съобщи в. „Дейли мейл". Но в действителност 35-годишната Шерцингер насочи вниманието към себе си.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

Класическият дует „And I'm telling you I'm not going" беше изпълнен от Сам и менторката ѝ Никол. Звездата се появи на сцената в дълга златна рокля. Никол се надпяваше със Сам на всички високи тонове, като не ѝ позволи да се изяви дори в последните мигове, въпреки че Сам се бори за зрителския вот. Един от последвалите коментари в социалната мрежа туитър гласи: „За кой да гласувам сега - за Сам или за Никол? Сам трябваше да си открадне няколко думи.."

Минути след края на шоуто Никол публикува впечатленията си в туитър: "Сам Бейли, това наистина беше брилянтно и за мен беше чест да поделя с теб сцената тази вечер". След като помогна на Сам да си осигури място във финалния епизод на X-factor, бившата вокалистка от Pussycat Dolls, отпразнува успеха в популярен лондонски нощен клуб. Никол изглеждаше зашеметяващо в черната си мини-рокля и гладиаторски ботуши с токчета.

Вижте видео тук

Факсимиле: Дейли Мейл
Факсимиле: Дейли Мейл
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Остави ме на мира, искам да мастурбирам
Плантейнът лекува гастрит и язва
До какво води синдромът на майка Тереза?
Ето кой шие костюмите за Dancing Stars
Как внукът на Алла Пугачова избяга от войната

Напишете дума/думи за търсене