Предпразничен справочник или какво да направиш преди Коледа

Снимка: Архив

Коледните и новогодишни празници наближават с пълна сила или казано по-точно, с 60 минути в час. Остават броени дни до най-светлите празници в годината. Ето какво да направиш, за да си напълно подготвен/а за посрещането им:

Довърши нещата, които си започнал/а през отминаващата си година. Така с чисто сърце ще се отдадеш на предпразничните занимания. Направи си списък с имената на хората, които мислиш да изненадаш с подаръци. Прецени с какъв финансов капацитет разполагаш и тръгни на голямото предпразнично шопинг пътешествие

Изпрати SMS- и или e-mail-и на твои близки и приятели, с които не си се виждал/а или чувал/а вече много време.

Украси дома си. Това е толкова красива традиция! Любимата на много хора, включително на мен. Може да не е нещо суперпищно или скъпо: елха, няколко гирлянда и лампички. Важно е настроението, което създават, емоциите, които провокират у цялото семейство.

Купи си нещо ново. Наред с подаръците за близките и приятелите, не забравяй и себе си. Все пак си спестявал/а цяла година и заслужаваш нещо, за което мечтаеш отдавна. Или пък някакво нова дрешка за новогодишната нощ?

Организирай се с тайфата за новогодишната нощ. Преценете дали ще сте в ресторант, на хижа или в домашни условия. Ако изберете последния вариант, обмислете добре в чий дом ще се съберете, как да освободите терена от чуждо присъствие / в това число вечно мрънкащи възрастни, които да ви правят забележка за силната музика, за броя на изпитите чашки алкохол, за избора на пиратки..../ . Ако пък изберете да празнувате в ресторант, трябва да побързате с резервациите и кувертите.
И накрая- не сваляй усмивката от лицето си. Тя е твоята визитка, първото нещо, което другите забелязват в теб.

Ваня Сухарова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рекорд - трейлърът на филма за Георги Аспарухов-Гунди с 2 500 000 гледания (Видео)
В Кан просълзената Бинош определи Мерил Стрийп като “международно съкровище”
Дъщерята на Том Круз се отказа от фамилията на баща си
Дзадзен практика - тайната на дзен
Остави ме на мира, искам да мастурбирам

Напишете дума/думи за търсене