Как си пасват зодиите

Вие сте на седмото небе с новия си патрньор. Или след няколко години заедно установявате, че комбината с уж голямата ви любов си е жива мъка. Вижте какво казват звездите по въпроса.

Овен
Жената-овен често е привлекателна и общителна, обградена от тълпа обожатели. Овните, обаче са много променливи, лесно се влюбват, бързо разлюбват, имат много романи, дори на почетна възраст. Рано встъпват в брак и после горчиво съжаляват, но поне помъдряват. Жените-овни са амбициозни и буквално бутат мъжете си към успеха. Те са агресивни, но обичат да бъдат ръководени от този, който уважават. Ревниви са
Мъжете-овни обикновено боготворят жените си, много рядко ги критикуват и са размекват от грежите им. Но те са доста безотговорни, трудно се привързват към дома. На тях им е необходима тактична съпруга, която да им бъде опора не само у дома.
Хармония: Телец, Близнаци, Стрелец, Водолей и Риби. Стрельцы, Неподходящи за тях Конфликт: Рак(много е муден), Везни и Козирог, защото са консервативни и без въображение.

  • Телец
    Тъй като са под знака на Венера, любовта за тях е като слънцето и мъздухът за всяко живо същество. Те имат много романтични връзки, но бракът за нях е по-важен. Характерът на жените-телци е лек и приятен, не се глезотят, нищо че обикновено са доста красиви. Много внимателно избират партньорите си. Знаят цената и плюсовете си - вкус, обаяние, добра домакиня. И търсят съответното покритие - морално и материално. Мъжът-телец е почти идеалният съпруг - верен, сигурен, велукодушен, обича да бъде добър стопанин и родител.. Под спокойния му външен вид обаче кипят страсти и бурен темперамент, които буквално изригват, когато започнете да ги подозирате или ревнувате.
    Хармония: Близнаци, Рак, Риби, Дева, особено Овен и Козирог.
    Конфликт: Лъв, Скорпион, Близнаци, а с Водолей става направо страшно.

Близнаци
Любовта за тях е игра, която им носи все повече бройки. Те си падат по самоизтъкването и точно това търсят в романтичните връзки. В леглото са озобретателни. Обичат да флиртуват и да побеждават. Жените-близнаци се много секси, женствени и красиви. Мъжете-близнаци съчетават обаяние, интелект и и изобретателност. Красотата за тях е по-важна от семейството, въпреки че си падат по домашния уют. Макар и рядко, те не пропускат възможност да флиртуват и да се обзаведат с гадже. Не понасят жена, която се опитва да ги постави под чехъл и с нескончаеми претенции.
Хармония: Рак, Лъв, Водолей, Овен, Телец.
Конфликт: Дева, Стрелец и Риби.

  • Рак
    Без любов животът за тях е пълна скука. Склонни към крайности, те изцяло се отдават на своите чувства и страсти - класическа любовна болест. В такъв период ги наляга безсъние и липса на апетит. Понякога са много претенциозни към партньора си и трудно намират подходящ. Способни са да преследват с години обекта на въжделенията си, ако истински се влюбят в него. Жените-раци са идеални съпруги, майки и стопанки. Обикновено обичат повече децата, отколкто мъжа си.
    „Пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха му" - тази крилата фраза важи с пълна сила за мъжете-раци, които страшно обичат някой да се грижи за тях и да им готви вкусотти, макар те самите да се оправят нелошо в кухнята. Ракът-съпруг е добър, примерен, но ревнив. Той е много привързан към майка си, трудно се разделя с родителския дом и късно се жени.
    Хармония: Лъв, Дева, Скорпион, Риби, Телец.
    Конфликт: Везни, Козирог, Овен.

Лъв
И за лъва любовта е живот. Тези романтици жадуват обожание. Те, които обикновено спазват общоприетите правила, са готови да пристъпят всякакви граници, водени от страстта. Жените-лъвици са секси, привлекателни и сантиментални - просълзяват се от любовни писма и букети. Отлични домакини, които винаги следят за външността си. Дори вкъщи никога няма да ги видиш чорлави и с пенюар, сякаш крава го е дъвкала. Те са истинска находка за всеки мъж, който търси истински дом.
Мъжът-лъв е великодушен, но и страшно ревнив. Той е едиален любовник - страстен, щедър, ухажор, който сломява всякаква съпротива с обилни подаръци. Той обича вниманието на околните и не бива да се очава от него, че ще дреме кротко по чехли пред телевизора.
Хармония: Дева, Везни, Стрелец, Овен, Близнаци и Рак.
Конфликт: Водолей и Телец.

  • Дева
    Най-енигматичният знак на зодиака - двойствена и противоречива Девата е превлекателна и чувствителна, но студена, претенциозна и излишно аналитична. Постоянно я гонят притеснения, че може да остане неразбрана и критикувана. Жените-деви са остроумни и сигурни партньорки. Слабост на мъжа-дева е прекаленото му внимание към собственото си здраве и чистота вкъщи. Девите по-малко се интересуват от сексуалната страна на брака в сравнение с Рибите или Скорпионите. Но те са внимателни към своята половинка. Нуждаят се от практичен партньор без романтични фантазии и постоянни любовни излияния. Те са големи оптимисти и идеален за тях е човек, когото уважават.
    Хармония: Везни, Телец, Скорпион, Козирог, Рак, Лъвом.
    Конфликт: Стрелец, Риби, Близнаци.

Везни
В прелестните и очарователни Везни обикновено се влюбват от пръв път., а и те самите обикновено отговарят със същото. Но романтичните им връзки се броят на пръсти. Те са щастливи, когато се чувстват оценени. Сантиментални са и пазят всякакви нежни дреболийки. влюбиться с первого взгляда. Они знают толк в любви! Но обычно у них немного увлечений. Жените-везни обичат да са в центъра на вниманието, а и го заслужават, тъй като са прекрасни съпруги и майки. Рано се омъжват и бързо сглобяват хармонично семейство. Мъжът-везни е спец в любовта, но по му харесва да ергенува. Обичат музиката и добрите компании. Със своето обаяние Везните лесно покоряват партньорите си, но после трудно ги удържат, заради прекомерните си изисквания за любов, внвимание и спокойствие.
Хармония: Скорпион, Стрелец, Водолей, Близнаци, Лъв, Дева.
Конфликт: Козирог и Овен.

  • Скорпион
    Сексшампион, динамичен и страстен. Лепят му се много, но той не обича мимолетния флирт и може да създаде здраво и щастливо семейство. Жените-скорпионки влагат във всяка романтична връзка сърце и душа, лесно могат да почувстват фалш или преструвки и обиновено те не грешат при избора на партньор. Но ако нещо в брака зацикли стават жестоки и отмъстителни. Мъжете-скорпиони обичат семейството си, но са големи инати и доста често егоисти. Не обичат да споделят, ревниви са. Не флиртувайте в тяхно присъствие - стават хапливи.
    Хармония: Стрелец, Козирог, Риби, Рак, Дева, Везни.
    Конфликт: Водолея, Телец.

Стрелец
Не им дреме за романтика и любов, тъй като си падат по свободния живот. Иначе са добродушни и общителни и искрено вярват, че и другите хора са такива. Нерядко обаче са ревниви. Ако надянат все пак брачния хомот, то няма да имате с тях проблеми по-нататък. Жената-стрелец понякога може да кръшне, но е добър спътница и стопанка, която винаги обича да приема гости. Тя е щастлива, когато не й окълцват личната свобода и ревнив мъж няма място при нея. Мъжете-стрелци са дашни, но и много искат. Те не са склонни към семеен живот. Обичат лова и се вживяват в службата си. Необходима им е жена, която да се съобразява със свободата им и да споделя интересите им. Не понясат критика.
Хармония: Козирог, Водолей, Овен, Лъв, Везни, Скорпион.
Конфликт: Риби, Дева, Близнаци.

  • Козерог
    Те са обаятелни, но и много практични, дори в лобовта. Имат много връзки, но трудно се влюбват. Критични са и не грешат в избора си. Не понасят самотата. Жените-козирози трудно могат да бъдат съблазнени с комплименти, те търсят влиятелни и практични партньори. Мъжете-козирози са сигурни половинки, но често се мъчат да налагат патриерхат в дома. Трудно изразяват чувствата си, не очаквайте от тях романтични дрънканици. Убедени са, че щом издържат семейството, жените трябва да се скъсат от готвене и чистене. Козирозите се нуждаят от стабилност и увереност и като следствие са скръндзи, които трпат пари за черни дни. Не обичат никакви екстравагантности.
    Хармония: Водолей, Риби, Телец, Дева, Скорпион, Стрелец.
    Конфликт: Овен, Рак и Везни.

Водолей
Идеалисти, които витаят в облаците, дори над своите любовни романи. Но пък са верни в брака и не си падат по харемите. Добра компанията са за всякакви хора, но много внимателно избират партньорите си и имат високи изисквания към тях. Обичат да ги уважават и отвръщат със същото. Заради разнобразните си интереси любовта не е единствената им мания. Лесно правят компромиси и не са ревниви. Но спътникът им в живота трябва да ги цени и да им се доверява. Тогава и тяхното отношение ще бъде същото.
Хармония: Риби, Овен, Близнаци, Везни, Стрелец, Козирог.
Конфликт: Телеца, заради липсата на въображение, Скорпион - ревнив, Лъв, защото е ненаситен за любов.

  • Риби
    Родени за любов, големи ценители и познавачи. Но са много взискателни и тънкообидни. Една изтървана дума и цялата им страст увяхва. Жените-риби са склонни да се отдават на любовни мечти и фантазии. Те са изумително красиви, лесно покоряват мъжките сърца, често се омъжват рано. Мъжете-риби са нерешителни и пасивни, заради страховете си, че могат да бъдат отхвърлени. Но след сватбата се примерни съпрузи, готови да превърнат целия живот на половинката си в меден месец.
    Хармония: Овен, Телец, Рак.
    Конфликт: Стрелец, Дева, Близнаци.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Плантейнът лекува гастрит и язва
До какво води синдромът на майка Тереза?
Ето кой шие костюмите за Dancing Stars
Как внукът на Алла Пугачова избяга от войната

Напишете дума/думи за търсене