Жените режат плаващите си ребра за по-тънка талия, мъжете - за да си правят автофелацио

Силиконови импланти в гърдите и устните, инжекции с мускулни паралитици и филъри, пилене на носен хрущял и на какви ли не други, звучащи като средновековни методи за изтезания интервенции, се подлагат жените днес. И всичкото това - рязане и моделиране, правят наглед добре изглеждащи момичета с единствената цел да бъдат красиви. Вероятно никога не би им хрумнало, ако звездите не малтретираха телата си с подобни интервенции.

Преди дни стотици медии по света писаха, че известната мексиканска певица Талия най-сетне е признала, че се е простила с 2 от ребрата си. Темата беше актуална последно преди повече от 10 години, когато тя изигра ролята на Росалинда в едноименната сапунка. Тогава жените се възхищаваха на фигурата и мечтаеха да имат нейната тънка талия. Така стана известна като една от малкото, които са дръзнали да легнат под ножа в името на перфектния външен вид. Певицата никога не е коментирала слуховете, а и с течение на времето те утихнаха. Отново се възродиха обаче, след като Талия публикува в инстаграм

снимка, на която държи буркан с кости в прозрачна течност

С фотоса тя успя да заблуди феновете си, че е премахнала хирургично няколко ребра, които пази за спомен. Няколко часа след това пусна същата снимка, но този път с огромен червен надпис отгоре "Не са моите". След това настоящата половинка на бившия мъж на Марая Кери Томи Мотола продължи да се шегува с темата. В социалната мрежа се появиха още нейни снимки, на които яде свински ребърца и подканва злите езици да пробват ястието .

Певицата изглежда се забавлява, но има хиляди момичета, които усърдно разучават кои естетични хирурзи са факири в манипулацията. Тя се състои в отстраняване на последната двойка ребра, които се наричат "плаващи". Те са част от групата на лъжливите ребра, които се залавят в задния си край с гръбначните прешлени, а отпред - с хрущялите на 7-о ребро. То, както и предишните шест, е прикрепено директно за гръдната кост. А "плаващите" ребра завършват сляпо в предната коремна стена.
Най-честата причина, поради която млади жени искат да махнат ребрата си, е липсата на достатъчно тънка талия, която не им позволява да обличат даден тип дрехи. "Сигурно не е чак толкова сложно, а и

ефектът е наистина страхотен",

казва наивно една от тях. Цената за операцията започват от 3000 евро и зависи от това къде ще бъде направена.

Украинката Валерия Лукянова, която е прочута като живата барби, е махнала не само плаващите си ребра. Липсата им вероятно не е дала желаната талия и тя е пожелала да махне още 1-2 чифта.

У нас през определен период от време жълтите вестници и сайтове пишат, че някоя родна звезда е легнала под ножа за по-тънка талия. От години сред най-спряганите имена са на Глория и на Мис България 2009 Антония Петрова. Попфолк певицата никога не е коментирала клюките по свой адрес, но Петрова категорично отрича. Преди месеци Златка Димитрова пък призна в сутрешния блок на Нова тв, че има мераци да се прости с част от своите ребра.

Макар и по-рядко, мъжете също се подлагат на операции за отстраняване на ребра. Всъщност исторически погледнато,

методът е наложен именно от силната част на човечеството

Първият регистриран случай е този в Едем, при който Адам се лишава от едно свое ребро, за да си гарантира по-нататъшни удоволствия.

Кост срещу кеф е практика, която в наши дни съществува преди всичко заради мъже, издигнали в култ автофелациото. При тази сексуална девиация индивидът изпитва почти маниакално влечение

да си доставя сам по орален път сексуално удоволствие

Затова мъжете, които имат подобен интерес, а не могат да достигнат с уста собствения си член, имат, най-общо казано, два основни пътя към успеха. Единият е чрез непрекъснати упражнения за самоусъвършенстване и гъвкавост на гръбнака, а другият - операция за отстраняване на плаващите ребра.

Първият вариант е по-дълъг и наистина изисква непрекъснати физически натоварвания, овладяване на йога практики и в крайна сметка крие опасности от травми на гръбначния стълб, сред които сецването е най-безобидната.

В интернет има редица специализирани сайтове и форуми с изчерпателни съвети, изведени от практиката на хора с богат опит в тази област. Според статистиката един процент от мъжката популация на планетата владее този особен вид самозадоволяване.
В свое изследване на феномена автофелацио известната авторка Роза Бузкова се позовава на двама американски биолози Крейг Бартъл и Алфред Кинзи, според които, макар един на сто души да може да достигне члена си с уста, то едва трима на хиляда могат да осъществят истински орален секс със себе си.

Това обикновено са или персони, съчетали в едно гъвкавост и внушителни размери на половия си орган, или такива, отстранили ребрата си именно с тази цел.
Класически представители на тези две групи са порноактьорът от миналия век Рон Джеръми и американският музикант Мерилин Менсън.

25-те сантиметра на Джеръми са добър помощник в палавите му начинания през 70-те години на миналия век. Порнозвездата се прочува в занаята именно с това, че може да се самозадоволява с уста без особени проблеми. Затлъстяването, заформянето на бирено коремче и особено напредването на възрастта са най-големите врагове на автофелациото.

Тук на помощ идва медицината. Премахването на ребра с цел гарантиране на лесен и качествен достъп с уста до собствения пенис е емблема на Мерилин Менсън. Но това като цяло се смята за една от най-безобидните хрумки на музиканта, взел фамилията на един от най-зловещите масови убийци в американската история.

В български условия операции за премахване на ребра

се извършват в повечето лицензирани клиники за пластична хирургия

Макар да липсва точна статистика, засега като че ли тази интервенция е по-търсена от жени. От сайта на един от най-известните пластични хирурзи у нас д-р Ангел Енчев става ясно, че операция за отстраняване на 11-то и 12-то ребро струва 3000 евро.

Материалът е на вестник "24 часа"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене