101 звезди хванати на голо

Дженифър Лорънс в секси фотосесия за мъжкото списание Esquire. В откраднатите от хакера кадри актрисата е доста по-смела в позите си.

Преди да тръгнете да си правите голи снимки и клипчета със съдържание за възрастни, трябва да помислите дали някой ден това няма да се обърне срещу вас. Особено ако имате амбицията да ставате носителка на "Оскар", да оглавявате музикалните класации или да се превърнете в известен модел.

Дженифър Лорънс, Кейт Ъптън, Риана, Селена Гомес, Аврил Лавин, Кирстен Дънст го разбраха много добре. Но късно. Звездите са част от жертвите на хакер, пуснал в мрежата голи снимки на холивудски знаменитости. Кадрите са взети от личните информационни пространства на красавиците в iCloud и са пуснати в 4chan - място за свободно споделяне на снимки.

Хакерът не извади всички козове от ръкави си наведнъж и пусна само част от фотосите, с които твърди, че разполага. За да покаже колко "добър" материал има, той постна голи снимки на носителката на "Оскар" Дженифър Лорънс и обясни, че разполага и със секс клипче на актрисата. "Знам, че никой няма да ми повярва, но имам и кратко видео на Лорънс. Може да е само 2 минути и да се виждат само гърдите , но ако някой все пак го иска, нека ми обясни как да го кача анонимно. (Не искам от ФБР да тръгнат след мен, а и вие не искате да знаете как се добрах до видеото)", пише хакерът. Той пусна и пълния списък на жертвите си, на които сега не им остава друго, освен да тръпнат в ужас, че и техните неприлични снимки могат да се появят в мрежата. Общият им брой достига 101.
Засегнатите дами започнаха една по една да реагират на нанесената им атака. "Толкова тревожно и неприятно е да се види как хората крадат личния ви живот", написа Дженифър в туитър. Говорителят потвърди, че кадрите, които показват актрисата от "Игрите на глада" в неприлични пози, са истински и обеща, че ще последват съдебни дела.

Някои от потърпевшите побързаха да заявят, че техни голи снимки въобще не съществуват и това са фалшификати, а други си признаха, но уточниха, че отдавна са ги изтрили. Всички обаче са категорични, че това е грубо нарушаване на правото им на личен живот, а навлизането в личното им пространство трябва да бъде наказано. Явно не са чували нашенската поговорка: "Да би мирно седяло..."

Материалът е на вестник "Труд"

Риана се е събличала пред камерата и официално. Нейни снимки красят корицата на мъжкото списание GQ.
Риана се е събличала пред камерата и официално. Нейни снимки красят корицата на мъжкото списание GQ.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене