Катето Евро май ще става баба, Биг Брадър я успокоява

Катето Евро плака през целия минал понеделник, въпреки че тогава трябваше да празнува имения си ден. Не стига това, ами и зрителите видяха сълзите ѝ, тъй като обичаната актриса е в “Биг Брадър ол старс”.

Още сутринта тя се разплака, тъй като нямаше с какво да почерпи. Съквартирантите разполагат само с боб и леща заради провалена мисия.

След това Катето Евро, пак през сълзи, каза на Биг Брадър, че ѝ е притеснено за здравето на Таня - приятелката на сина ѝ Александър Кадиев. За да я успокои, Биг Брадър ѝ съобщи, че е говорил с близките ѝ. “Всичко е наред с малката Катя и с кучетата ти”, допълни той. Темата повече не се коментираше в риалитито и така и не стана ясно дали актрисата ще става баба. Синът на водещата също отказа да коментира какво означава разговорът в изповедалнята.

Междувременно във вчерашния лайф показаха как Евро разсъждава над уж изпуснатите на шега думи от Петя Буюклиева, че е лицемерка. Певицата обтегна и отношенията си с Калина Паскалева. Изкусителката не харесва Буюклиева и отказа да коментира с нея поведението си - закани се, че може да ѝ каже много грозни неща. (24часа)

Катето Евро в изповедалнята

СНИМКА: НОВА ТВ

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене