Радо Шишарката от болницата: Жив съм!

Радо в момента е в болница, но скоро се прибира при съпругата си Силвия

Иво АНГЕЛОВ

"Жив съм! Нека да не бързат да ме отписват - положението ми не е толкова драматично, колкото някои хора опитват да ме изкарат. Съвсем скоро пак ще съм добре." Това заяви пред "България Днес" титулуваният певец Радо Шишарката директно от стаята си в столичната болница ИСУЛ.


Той е настанен в лечебното заведение, след като преди няколко дни преживял мозъчен кръвоизлив. Първоначално бил настанен в "Пирогов", но впоследствие го преместили в ИСУЛ, за да му направят изследвания. "Радо участваше в снимките за новия сезон на "Столичани в повече", когато изневиделица му прилошало. Не знам дали от притеснение или от нещо друго, но не се почувствал добре. Скенерът показал, че има мозъчен кръвоизлив", разказа пред вестника съпругата му Силвия. И допълни: "През цялото време беше в съзнание и не е изпадал в някакви критични ситуации. Четох на различни места, че положението му е изключително драматично, но това не отговаря на истината. Родителите му може да прочетат неверните неща и силно да се притеснят".


"Пишете, че съм добре и нямам търпение в събота да ме изпишат от болницата. Искам хората да спрат да си измислят истории за мен", каза още Шишарката, чийто глас звучеше доста енергично.


В сряда любимецът на няколко поколения трябваше да има участие в популярна механа в Студентски град в столицата. В последния момент обаче участието му беше отменено, което предизвика вълна от недоумение сред почитателите му. Съпругата му Силвия се обадила на собственика на заведението и обяснила, че участието няма как да се състои заради здравословното състояние на Радо.


Известно време Шишарката няма да има участия и ще си почива, докато напълно възвърне предишната си форма. "Пак ще бъда на сцената и отново ще се забавляваме с хората по заведенията както само ние си умеем", беше категоричен Шишарката, който е известен с лудите купони по нощните заведения.


Малко известен факт е, че певецът и съпругата му имат благотворителна фондация - "Хора за хората", която цели да помага на деца в затруднено положение. Далеч от светската суматоха двамата правят дарение на различни социални институции.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене