Истина или лъжа: Миро излязъл в пенсия

МИРО

Миро излезе в пенсия, написа в новия си брой голям жълт седмичник. Според изданието певецът Мирослав Костадинов вече усещал признаците на старостта. Той вече нямал толкова енергия както на младини и предпочитал да пести силите си.

Ето и каква е истината.

Лъжа е, че Миро излиза в пенсия и има нужда от повече почивка. Клюката от жълтото издание отрече Светла Русева, която е неговото пресаташе. “През тази година Миро ще осъществи ново национално турне, каквото имаше миналата година и премина с голям успех. Освен това през 2016 г. той ще издаде два нови албума - “Месия - том 1” и “Месия - том 2”, и ще направи голям концерт в София”, обясни още Светла Русева.

Миро сам публикува във фейсбук, че иска да сбъдне свои детски мечти и ще направи почивка от клубовете за 4-5 месеца. Истината е, че от април започва новата му клубна програма. Само преди дни той представи и нова песен - “Има смисъл”, която написа за специален проект. Парчето беше оставено на Антарктида в специална капсула, която ще бъде отворена след 50 години.

Той ще се включи и в турнето на Деси Тенекеджиева “Живот като на кино”, което започва на 25 февруари в Добрич и ще мине през Варна, Търговище, София и Пловдив.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене