Фолкът се юрна по ски пистите

Фики и Тони Дачева показаха завидни умения на ски пистите

Нова мода сред фолкизпълнителите! Чалгаджиите масово тръгнаха към планините, за да се учат да карат ски, научи "България Днес".


За феновете не е тайна, че Фики и Тони Дачева обожават зимните спортове. Затова не бе изненада появата на снимки от пистите в Пампорово, Боровец и Банско, на които двамата позират. Певицата кара от години и вече се е шлифовала в бързите спускания. Фики пък има да взема още уроци, докато стане майстор на белия спорт.
Константин и Есил Дюран си направиха зимна ваканция със семействата си. Синът на Есил Дюран - Харис, се забавлява с моторната шейна, а порасналата щерка на Константин, Марияна, вече доста умело кара ски по пистите на Боровец. В управлението на машината се включи и певицата, която показа отлични умения под зоркия поглед на мъжа си Борис. Есил Дюран решила да стане една от най-добрите скиорки във фолка и затова започнала уроци в Банско.

Есил Дюран подкара моторна шейна
Есил Дюран подкара моторна шейна


Както "България Днес" писа, по пистите на зимния курорт може да бъде видяна и малката певица Крисия. Любовта на детето-чудо към зимните спортове се зародила преди година, когато започнала сериозно да се занимава с каране на ски. За целта семейството на певицата е избрало зимния курорт Банско, където малката изпълнителка има ски учителка, която я въвежда в тънкостите на пързалянето. Покрай хобито на талантливата изпълнителка се "запалили" и двете й сестри - малката Марина и каката Тифани, които също се впуснали в зимното предизвикателство.


Коцето пък, който е традиционен любител на ски спускането, този път предпочете да обърне повече внимание на децата си. Голяма любителка на бързите спускания по стръмните писти е и Кали, която се отдава на хобито си в компанията на големите си синове Георги и Марк.


Фолкпевицата Мария също е записала дъщеря си Марая на уроци по ски, но настояла детето й да кара само на Алпите. Мария държи момиченцето да се обучава на ски пистите в Швейцария, тъй като българските й се виждали прекалено опасни.
И докато едни се отдават на зимните си хобита и спортуват, други предпочитат разходките. Преслава истински се забавлява в компанията на своя нов четириног приятел и снега, покрил Гребната база в Пловдив. Галена и Малина също зарадваха почитателите си със снежни снимки, но не разкриха точните си местонахождения, където са се отдали на релакс.

Преслава си почива с куче в снега
Преслава си почива с куче в снега

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка

Напишете дума/думи за търсене