ВОДОЛЕЙ: Неочаквани събития

РАБОТА В петък и през двата почивни дни сте подвластни на неочаквани събития. Ако се съобразите със ставащото и сте гъвкави, ще си осигурите спокойна работа. Разговорите с деловите си партньори преценявайте в дълбочина, защото може да се окажат неочаквано разочароващи. От понеделник ви е забранено да се товарите с непосилна работа. Не прекалявайте с настояването да се заемете сами със задачите, които трябва да бъдат разпределени между колегите ви. Пътувайте само ако сте сигурни, че ще осъществите деловата си среща. Пазете се от недоброжелатели.

Ще усетите прилив на сили. Оптимизмът ви заразява и колегите ви, но няма как да ви помогне да преодолеете трудностите по пътя си. Емоцията в четвъртък може да съсипе доброто ви настроение и да окаже влияние на самочувствието ви. Ако сте заети с професионалната си кариера, се предпазвайте от загуби.

ЗДРАВЕ Радвате се на отлично здраве, което не изключва отпадналост и главоболие заради преумора. Не прекалявайте с концентратите дори и ако сте на коктейл или парти. Пийнете си червено вино.

ЛЮБОВ Проблемите с интимната половинка преследват мъжете. Жените са в центъра на вниманието. Ще спечелите сърцето на обекта на чувствата си, но не се изкушавайте да се впуснете веднага в сексуални удоволствия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене