Малки са ни, но пъргави. Мъже не се срамуват от нищожно си достойнство

Водещата Рут Лангсфорд извади рулетка да премери пенисите им

7,5 см са пенисите на тримата британци

Пишките са ни малки, но не ни пука, защото са много пъргави!
За сметка на това сме връхът в оралния секс. С език и пръсти правим чудеса. Жената до нас няма да остане незадоволена.

На Острова има Партия на малките пениси
На Острова има Партия на малките пениси

Това в един глас твърдят в популярно телевизионно предаване тримата британци с най-малки мъжки достойнства на Острова. Тартор на задружната групичка е 47-годишният инженер от Лондон Антъни Смит. Заедно с него на диванчето пред водещата Рут Лангсфорд седят аверите му Джак Дейвис и Клайв Симондс. Тримата вкупом говорят за най-съкровената тайна на мъжката половина от човечеството. Пенисът на Смит е скромните 10 см, а на Джак и Клайв са направо мижавите 7,5 см.
"Табу темата трябва публично да се разисква. По света има много мъже и момчета като нас, които се срамуват да си признят. Още като малки ни се набива комплекс на малоценност, а не бива да е така", изтъква едрогабаритният Симондс. "Игнорирайте хората, които опитват да ви уязвят за този хендикеп. Не сте нищо по-малки стойностни от тях. Имайте предвид, че почти всички лъжат за истинския размер на достойнството си", съветва зрителите 25-годишния Дейвис. "Имам чудесна връзка с отлични интимни отношения с момиче на 24 г. Приятелката ми не се оплаква от секса с мен. Затова и не се чувствам хендикепиран и си живея нормално живота", фука се брадясалият Симондс.
Приятелят му Дейвис няма гажде. Опитите му да се прослави на нежния фронт засега са неуспешни. Винаги се издънва накрая, когато се стигне до свалянето на гащите. "Осъзнах, че съм по-различен от другите момчета, когато станах тийнейджър. В мъжката съблекалня бях обект на подигравка. Трудно издържах на майтапите, но това вече е зад гърба ми. Гледам напред. Убеден съм, че съвсем скоро ще забия красиво момиче", изтъква Дейвис.
Останалата без думи от словоизлиянията им водеща предлага на триото да покажат нагледно с пръсти на рулетка колко големи са пенисите им. Пръв на провокацията отговаря Смит, който е с най-голям опит в подобни ситуации.

Симондс, Клайв и Смит говорят в тв шоу открито за малките си пишки
Симондс, Клайв и Смит говорят в тв шоу открито за малките си пишки

"Колкото-толкова. Жените не се оплакват. Справяме се с това, което Бог ни е дал", казва създателят на Партията на малките пениси. През март 2015 г. мъжът от Лондон излезе от анонимност и на всеослушание заговори за дълбоко скриваната тайна. "Половин година преди това писах в блога си за малките пишки. Призовах мъжете да се искрени и да казват истината, която коренно се различава от порно филмите. Част от най-престижните медии на Острова забелязаха публикациите ми и започнах да давам интервюта. Изведнъж всички заговориха за моя малък пенис, който иначе работи съвършено", разказва Смит.

Антъни от Лондон има блог по темата
Антъни от Лондон има блог по темата

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка

Напишете дума/думи за търсене