Дупето на Софиянска изгрява на "Герена"

Какво е футболен мач без красиви фенки с перфектни форми? Във ВИП-а на "Герена" могат гордо да се похвалят с Ива Софиянска! Щерката на бившия столичен кмет Стефан Софиянски омая присъстващите по време на откриването на новопостроения сектор "А".

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Тя се появи във ВИП ложите на трибуната в компанията на татко си, за да изгледат двубоя с "Лудогорец", завършил без голове. Плътно до тях бдяха и двама внушителни по размери охранители със слушалки в ушите.
Любопитно е, че Софиянска не бе придружена от съпруга си Антон Божков, който е заклет цесекар. Синът на бизнесмена Васил Божков често посещава мачове на "червения" отбор, но категорично е отказал да стъпи на стадиона на спортния враг. Същото не може да се каже за Ива, която по принуда много пъти е ходила с любимия си на мачове на ЦСКА. Двамата са женени от три години, а преди 8 месеца Софиянска го дари с второ дете - син Васил, кръстен на свекъра й. Именно Божков-старши в момента е един от хората, които се опитват да спасят "армейския" клуб.

Задните части на Ива зарадваха левскарите
Задните части на Ива зарадваха левскарите

По време на празника на "Герена" в събота вечер Софиянска реши да нажежи страстите. Тя се надупи на централната трибуна за радост на присъстващите наоколо запалянковци. Седалката на кметската дъщеря беше мокра от превалелия дъжд и тя старателно започна да я подсушава със салфетки.
Кметската щерка бе плътно охранявана от бодигард
Кметската щерка бе плътно охранявана от бодигард
През това време хубавицата стоеше приведена и показа, че поддържа перфектни задни части въпреки двете раждания. Ива бе облечена с прилепнали тъмносини дънки. Докато почистваше своето място, тя стисна бутилка от минерална вода между краката си. Татко й Стефан пък грижливо държеше сакото й. Софиянски имаше проблем с предния цип на дънките си и често го наместваше нагоре-надолу.
Стефан Софиянски си вдига ципа на дънките
Стефан Софиянски си вдига ципа на дънките

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене