Интелигентни аксесоари на Opel правят живота по-лесен

Много хора изпитват напълно основателен боязън от товаренето на багаж в автомобила преди да потеглят на път за семейната ваканция. Но това вече е напълно излишно, защото разработените от Opel аксесоари слагат край на този хаос. Специалните скоби, разделителни елементи и мрежи позволяват превозваните предмети не само да бъдат съхранявани безопасно, но и винаги да имате под ръка всичко необходимо. Можете да натоварите бързо и удобно всичко - от детски колички, през велосипеди до щеки за планински туризъм. А тези, които решат да се възползват от предимствата на системата за персонална комуникация и мобилни услуги Opel OnStar могат да извлекат двойна полза. Тя осигурява не само допълнителна безопасност и спокойствие по време на път, но гарантира и безпрепятствен достъп до интернет за цялото семейство чрез Wi-Fi точката за достъп, способна да работи с до седем мобилни устройства едновременно.


Много семейства обичат да си почиват и разпукат със съвместни велосипедни разходки, а разработеният от специалистите на Opel напълно вграден багажник за колелета FlexFix прави това възможно. Системата позволява да транспортирате до ваканционната си дестинация до четири велосипеда по максимално безопасен и удобен начин - багажникът за велосипеди е готов за употреба само за няколко секунди без необходимост от каквито и да било специални инструменти. Когато не ви е необходим, той се прибира изцяло в задната броня. Патентованата система на Opel се предлага на цени за моделите ADAM, Corsa, Meriva, Mokka и Zafira Tourer.


Хората, които товарят автомобилите си преди дълго пътуване, трябва да помислят на първо място за безопасността, тъй като при внезапно спиране, необезопасените предмети в багажника могат бързо да се превърнат в изключително опасни снаряди.
Пакетът оборудване FlexOrganizer дава перфектното решение. Системата включва осигурителни колани с безстепенно регулиране, които могат да се използват за фиксиране на багажа към страничните релси. Практичните мрежести джобове отстрани и водонепропускливият контейнер са удобно място за разполагане на аптечката за първа помощ и предупредителния триъгълник.
Товарното пространство може да бъде разделено на две зони. Това дава възможност чрез различните елементи да се създаде организация и в по-големи багажни обеми, която да ги предпази от драскотини и повреди.


При комбито Insignia Sports Tourer подът може да бъде изтеглен 40 сантиметра навън и да поеме натоварване до 120 килограма, с което значително улеснява товаренето на тежки предмети без необходимост от мъчителното им вдигане и поставяне навътре в багажника.
Малки предмети като плюшени играчки или книги могат да се съхраняват в кутията за транспортиране с капак за задните седалки. Бележници, химикалки, носни кърпи и козметични принадлежности могат да се съхраняват удобно и прегледно във всички модели на Opel с помощта на специалната приставка за поставката за чаши и напитки.
Освен това Opel предлага и интелигентни модерни инфоразвлекателни решения като стойката FlexDock за смартфони, която е на разположение при моделите Opel ADAM, Corsa и Zafira Tourer. Монтирана на арматурното табло, тя дава възможност смартфонът да бъде използван като навигационна система. Друго предимство на FlexDock е способността да зарежда смартфоните без необходимост от допълнителни кабели.


Адапторът FlexConnect е друг многофункционален прибор, който прави пътуването в повечето модели на Opel по-безопасно и забавно. Закачалката на адаптора, който се прикрепва към облегалките за глава на предните седалки, гарантира, че чантите с покупки няма да полетят във въздуха при внезапно спиране. В съчетание със стойката за iPad или таблет Samsung Galaxy, децата на задните седалки могат да получат желаното забавление, а родителите им отпред имат възможност да се насладят на спокойно пътуване. Изборът в тази насока се разширява още повече от системата Opel OnStar и Wi-Fi точката за достъп до мобилен интернет със скорост 4G LTE, предлагащи широка гама от онлайн приложения.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми

Напишете дума/думи за търсене