Сръбски футболист иска наша Светлана

Светлана пак е искана за булка

Неочаквано предложение за сватба получи Светлана Василева. Съвсем на сериозно сръбският футболист Стефан Джорджевич иска да се обвърже сериозно с нея и й предлага брак! Разкритието направи бащата на играча, който гостуваше в сръбска телевизия.


Стефан и Светлана се запознават в риалити шоуто "Парови", което е голям хит в западната ни съседка и поразително прилича на "Биг брадър". Разликата е, че участниците са насърчавани да се сближават интимно и в края да се оформят двойки.


"Синът ми е на 25 години и още не е женен. Мисля, че сега му е точното време за това. В къщата имаше много красиви момичета и можеше да избира на воля. Но Светлана определено е най-красивото момиче, с което той може да вдигне сватба", заяви бащата на футболиста, открито показвайки, че е харесал родната моделка за снаха.


"Българките са опасна работа. Светлана е истинска красавица. Сватбата може да я организираме в град Крушевац - ще бъде нещо зрелищно", каза още бащата на Стефан.


Джорджевич е родом от Войводина, но не е ясно дали е успял да запише дори и един мач за отбора от родния си град. Справка на "България Днес" не показа в кой клуб играе в момента, но пък със сигурност се изявява повече по светски събития и предавания, отколкото на зеления терен.

Футболистът Стефан Джорджевич
Футболистът Стефан Джорджевич


"Имахме приятелска закачка със Стефан, докато бях в предаването, но нищо сериозно не се случи. Шашнах се, когато разбрах, че семейството му ме иска за снаха. Не съм останала с впечатление, че иска да се жени за мен. Иначе поддържаме контакти и си пишем от време на време. Макар условията в шоуто да бяха ужасни и да се гавреха с участниците, аз останах в добри отношения с някои от хората", коментира пред "България Днес" Василева.


Сериозна пречка за сватбените планове на Джорджевич може да се окаже неясният любовен статут на Светлана в момента. До последно се знаеше, че тя е сгодена за тайнствен младеж, но любовта вероятно се е пропукала, защото се появи информация, че годежът е развален. Самата Василева предпочита да не коментира личното си положение и още по-силно заплита мистерията. Войната за ръката й обаче става все по-сериозна, като предложения за годежи вече има и от чужбина.
Светлана не таи много добри чувства от престоя си в Сърбия, тъй като била подложена на тормоз от продуцентите - лоша храна и недоспиване.


"Преди участието ми в предаването ми беше обяснено, че ще живеем в дворец, че ще бъде луксозно и ще имаме осигурена храна. Действителността се оказа много различна - имаше само мазен салам, кашкавал, сирене и хляб. От време на време ни даваха някаква манджа със салата, която имаше ужасен вкус. Затова в продължение на 5 дни ядох само хляб, тъй като другата храна беше ужасна. Спахме всички в една спалня, която бе заключена до 4 часа сутринта, след което ни пускаха вътре. Там не гасяха лампите и беше пусната високо музика. В продължение на една седмица се криех, че съм се върнала, защото се чувствах много зле. Физически бях много изтощена от недоспиването, а психически бях съсипана от това, което преживях", сподели разочарованата Светлана.


През следващите седмици вероятно ще стане ясно дали моделката ще скъса с моминството и ще се предаде в ръцете на един от многобройните си обожатели.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене