КОЗИРОГ: Приходи

РАБОТА Въпреки началото на седмицата, свързано с поредица от почивни дни и влиянието на ретроградния Меркурий, нови приходи са причина за интриги от страна на ваши близки, които завиждат на постиженията ви. Запазете спокойствие. На Великден уговорените срещи са неуспешни, а задачите си изпълнявате с много усилия, но въпреки това успехът на работното място е с вас. Печелите добре, ако се занимавате с търговска дейност.

От понеделник сте изключително доволни от постигнатото. Приходите, които реализирате, са достатъчни, за да планирате следващия месец. Предложения за работа в съдружие също ви носят добри приходи. Бъдете внимателни при преговори за финансово съдружие. Неразрешени проблеми ще усложнят отношенията с колегите ви. Длъжни сте да се справите с моментната си неувереност, която блокира възможностите ви за професионална изява.

ЗДРАВЕ Здравето ви се стабилизира. Не ви съветвам да спортувате без подготовка, ако по цял ден седите на бюрото си и ви липсва движение, защото травмите трудно ще заздравеят, ако се случат през тази седмица.

ЛЮБОВ Запознанствата може да са причина за среща с вашата половинка. Сексът ще ви достави удоволствие, ако не сте изневерили и не сте си създали проблеми. Емоцията вреди на личните ви отношения.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене