Дамите пазят тайна 47 ч и 15 мин, 1 година избират тоалета си

Снимка: Архив

Обувките на висок ток първо са били носени от мъже през XVI век. Жените са започнали да ги ползват, за да изглеждат по-мъжествено. Средностатистическата британка купува в живота си 111 чанти и има 19 чифта обувки, от които носи само 7. Всяка жена прекарва общо 1 година в избиране какво да облече, а за по-красива кожа в древен Рим представителките на нежния пол са се мажели с пот от гладиатори, пише trud.bg.

Друг интересен факт за жената е, че тя може да пази тайна само 47 ч и 15 мин. Това не е никак учудващо предвид факта, че за един ден тя изрича 20 000 думи - с 13 000 повече от мъжа. Фактът, че господата говорят по-малко, не значи, че говорят истината - те лъжат по 6 пъти на ден, което е 2 пъти повече в сравнение с дамите.

Генетична мутация позволява някои жени да виждат допълнително милиони цветови оттенъци.

Най-младото разведено момиче е само на 10 години, а най-многото деца, родени от една жена, са 69. Дамите, които хъркат, докато са бременни, по-рядко раждат едри деца. 30% от бременните изпитват много силно желание да се хранят с негодни за ядене предмети, а според учени миризмата на бебе доставя на жената наслада като от наркотик.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене