Издателство „Труд” „се мести” в НДК от 24 до 29 май

Почти цялата си продукция ще изложи издателство „Труд” на тазгодишния Пролетен базар, който ще се проведе традиционно в НДК от 24 до 29 май. За читателите сме подготвили интересни четива, подбрани в специални промоционални комплекти, както и най-новите ни заглавия, които ще се предлагат с 20% отстъпка от коричната цена.

Специално за пролетния базар сме подготвили най-патриотичната книга, която е задължителна за всеки български дом – „50-те песни и стихове, които ни правят българи”. Специалната селекция на читателите на вестник „24 часа” е оформена и в мека, и в твърда корица, на достъпна цена, включва всички най-ценни български стихове и песни. Купете, научете и запазете за поколенията!

Поредица „Здраве от природата” стартира през м. януари, но се утвърди много бързо, като ценен домашен помощник при заболявания и здравословни проблеми. Само на книжния базар ще можете да откриете „Чудодейната сила на чесъна”, „Лечение с билки и светлина” от билкарския гуру Емил Елмазов, „Чудодейната сила на минералите и хранителните съставки”, „Диворастяща храна” от Пенчо Далев, и най-новата книга №5 от поредицата „Лечебните енергии на водата”. В нея читателя ще открие многобройните начини, по които водата може да бъде използвана за лечение и за поддържане на добро здраве.

За любителите на приключенска класика – ексклузивно за базара излиза втората част на „Тримата мускетари” – „Двайсет години по-късно” от Александър Дюма-баща. Продължението на приключенията на Д'Артанян, Потрос, Атос и Арамис не е излизало от повече от 10 години и отвежда към събитията по време на Фрондата, а смелите приятели, макар и вече поостарели, отново ще се впуснат в битки и големи любови.

От Дюма могат на базара ще могат да се закупят изгодно и луксозните издания на „Тримата мускетари” и „Граф Монте Кристо”.

Не сме забравили и най-малките ни приятели. За дългите летни дни, когато са уморени от игра, почивката с книга в ръка ще е най-пълноценна с „Робинзон Крузо” от Даниел Дефо, „Алиса” от Луис Карол, „Ян Бибиян”, „Антон и Точица” от Ерих Кестнер, „Хрониките на Нарния”, „Пчеличката Мая” и много други класически детски книги. Няколко дни преди базара излезе и нов луксозен и пълноцветен тираж на най-юбивата детска книга – не само на децата, но и на техните родители и баби и дядовци – „Мечо Пух” от Александър Милн, която включва освен пълно издание на приключенията на Мечо Пух, и всички стихотворения от автора.

Дамите ще се зарадват на промоционалните цени на любовните саги на Розамунде Пилхер и на Лусинда Райли – две авторки, които нямат нужда от допълнителна реклама. А за мъжката част от нашите верни читатели предлагаме най-новото попълнение в поредица „Строго секретно” – „Новите супершпиони” от Стивън Грей. За тази книга той е носител на редица престижни награди, а книгата е изгаряща съвременна история на шпионажа – от времето на Студената война и легендите на ЦРУ до днес.

За почитателите на българската литература предлагаме с отстъпка хрониките на Стефан Цанев, творбите на Станислав Стратиев, романите на Костадин Костадинов, Елмира Василева, Недю Недев и др.

На щанд №204, етаж 2, ще откриете и почти всички заглавия от актуалния ни издателски каталог, както и много от по-старите издания, които трудно се откриват по книжарниците.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене