Семейство виртуозни певци карат такси, за да оцеляват (видео)

Семейство виртуозни певци карат такси, за да оцеляват. Историята на Валентина и Деян ни кара да се гордеем, но и натъжава. Тя разказва за цената да се занимаваш с изкуство у нас и да опазваш българското фолклорно наследство, съобщава Нова тв.

Животът на Валентина и Деян се дели на два свята. В първия изживяват мечтата си, за която са се борили от невръстни - Валентина пее в ансамбъл "Филип Кутев", а съпругът ѝ Деян е в мъжкия радиохор на Българското национално радио. Но цената да са там е много висока. Плащат я всеки ден в другия свят, в който карат такси и...отглеждат цветя.

"Заплатата ми е около 460 лева", споделя Деян.

По четири часа на ден Валя пее. Вместо следващите четири да прекара в самоподготовка, тя ги отделя на децата си. В 7 часа вечерта се качва на таксито.

"Ако се занимавам само с такси, ще изкарвам много повече пари. Но за мен ансамбълът е всичко, целият ми свят - това е любовта ми на живота ми. Не мога да си представя живота си без да пея на сцена – да виждаш искрицата в очите на всеки един от публиката", споделя Валентина.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене