Слави гушна милион в Лондон

 Феновете беснеят, чакали два часа за концерта

Поредната златна мина за Слави Трифонов се оказа големият му концерт в Лондон.
С цял милион по-богат се завърна в родината Дългия, след като успя да събере хиляди души на двучасовото шоу в британската столица.
Грандиозният концерт на Дългия и "Ку-ку бенд" в Лондон се оказа повече от успешен за шоумена и музикантите. Невероятният интерес напълни джобовете на родните звезди, като простите изчисления показват, че само за два часа Слави и екипът му са прибрали чисто един милион лева.

Българи напълниха "Уембли Арена"
Българи напълниха "Уембли Арена"

Концертът на Дългия се състоя в зала "Уембли Арена", която бе препълнена от върли почитатели на Трифонов. 12 500 души пяха заедно със Слави най-големите хитове на шоумена в събота вечерта.
Цените на билетите варираха между 35 и 65 паунда и се разграбиха като топъл хляб. Само няколко часа след пускането им за продажба всички до един бяха продадени. В интернет започна продажба на билети на черно, чиито цени бяха двойно по-високи от редовните.
Еуфорията, която предизвика концертът, и големия наплив от хора, желаещи да видят любимеца си на живо, беше причина залата, предвидена за шоуто, както и датата да бъдат сменени. Първоначално Слави трябваше да пее в зала "Трокси", която е с капацитет от 2600 души и където миналата година изнесе концерт естрадната прима Лили Иванова. Трифонов се оказа много по-желан от живата легенда и се наложи организаторите да наемат драстично по-голямата зала "Уембли". Залата е огромно закрито съоръжение, което се намира точно срещу едноименния емблематичен стадион.

Българският флаг се развяваше цяла вечер
Българският флаг се развяваше цяла вечер

Въпреки обещанията на екипа за безупречна организация голяма част от почитателите на Дългия са останали недоволни от многото чакане да заемат местата си в залата. Тълпи от фенове и почитатели на Слави и компания още в ранните следобедни часове буквално са задръстили района около "Уембли Арена".
"Час и половина чакахме, за да влезем, а бяхме сред първите, които пристигнаха. Много бавно се случваше всичко, трупаха се много хора. Висенето пред залата продължи колкото самия концерт" - споделя пред вестника българка в Лондон, успяла да се уреди с един от първите билети за концерта.
Из мрежата също се появиха стотици потребители, които изразиха възмущението си от лошата организация и неоправданите големи очаквания.
Заедно с Трифонов и "Ку-ку бенд" на турнето на Дългия присъства и Крисия. Детето чудо развълнува присъстващите на концерта в Лондон и изправи на крака залата.
Крисия е единствената от любимците на Дългия, която се изявява със Слави и компания. Другото музикално откритие на Трифонов - Тереза, не е част от голямото му турне.
Концертът на Дългия в Лондон е поредният успех за него и музикантите му. През изминалата есен той и екипът му отново удариха всички рекорди с големия си концерт на Националния стадион "Васил Левски" в София. С над 70 хил. души публика тогава Слави надмина бандата AC/DC и кралицата на поп музиката Мадона. Единствената, успяла да събере повече народ, е сръбската звезда Лепа Брена.

Слави лапна сериозна сума от концерта
Слави лапна сериозна сума от концерта

Грандиозното шоу в Лондон е само началото от супердоходоносното лято на шоумена и бенда му. На 27 май те ще изнесат концерт в Берлин, а на 4 юни в Мадрид. Цените на билетите варират между 40 и 90 евро, като по-евтините вече са изкупени. Цените на черно за шоуто на Трифонов пък достигат колосалната сума от 200 евро.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина

Напишете дума/думи за търсене