Секта откри храм за анален секс. Полиаморията е най-новото извращение в Ню Йорк

Арабин и швед трупат пачки от ненаситни за любов гейове

Влизане в секта на алжирец и швед е най-големият хит сред сексманиаците в Ню Йорк.
Любителите на чукането с чужди партньори дават мило и драго да станат част от сбирщината "Полиамория" на гейовете Майкъл Меди и Расмус Фойер. Членовете на "религиозното" общество имат интимни връзки с различни лица, но със съгласието на партньора. Името на оргията идва от гръцката дума "поли" (много) и латинската "амор" (любов).

За сектантите се осигурени храни, напитки и танцьорки на пилон
За сектантите се осигурени храни, напитки и танцьорки на пилон

Роденият в Алжир 57-годишен гуру Меди основава през 2015 г. новата "църква" в нюйоркския негърския квартал Харлем. Това става веднага след сватбата му през декември с 27-годишния скандинавски студент по инженерство Расмус. Находчивите гейове с бизнес нюх откриват религиозен храм с атрактивното име "Тадж Мархарлем", което е алюзия с култовия "Тадж махал" в Индия.

Оргиите в "църквата" се точат денонощно
Оргиите в "църквата" се точат денонощно

Недвижимият имот е собственост на Майкъл, който е сред най-големите акули в този бранш в Ню Йорк. Арабинът Меди прави име в бизнеса с апартаменти още през 80-те години, когато пристига в Щатите като гастарбайтер. За по-малко от десетилетие той става милионер в зелено и се сдобива с десетки имоти. Един от тях е сърцето на шумните оргии, където хора от целия град и околностите идват да се "изповядват"сексуално. Над половин милион двойки в САЩ са почитатели на полиаморията, сочи статистика от 2009 г.
Розовото бъдеще на сектата е помрачено от недоволни съседи, които подават десетки сигнали до кметството за невъобразим шум и разгулно поведение в извратената "църква". Консервативните комшии на Майкъл са гневни от упадъчния му морал и наличието на кръжащи около тях стада от гейове. Майкъл Меди и Расмус Фойер са непреклонни - не искат да се засрамят и да закрият бардака.

Майкъл и Расмус заедно правят секс с други партньори
Майкъл и Расмус заедно правят секс с други партньори

В частното му имение ежедневно се вихрят грандиозни купони с десетки "сектанти", за които са осигурени всички удобства - легла, храна, напитки и даже танцьорки на пилони. Оргиите се точат през целия ден, а партньорите не се подбират.

Всичко започва след сватбата на Меди и Фойер
Всичко започва след сватбата на Меди и Фойер

За удоволствието да станат част от култа на Меди членовете се бъркат със солидни суми всеки месец, но желаещи не липсват. Даже напротив. Истинска опашка се вие пред офиса на Майкъл от бъдещи членове на сектата, които, преди да бъдат допуснати до затвореното за простолюдието общество, подлежат на щателна проверка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене