Книгите на КК “Труд” с 20% отстъпка

Търсете ги на щанд №204 на базара в НДК до неделя

Книгоиздателство “Труд” изложи почти цялата си продукция на щанд № 204, етаж 2, в НДК на тазгодишния Пролетен базар, който продължава до 29 май. За книголюбителите са подготвени интересни четива, подбрани в специални промоционални комплекти, както и най-новите заглавия, които ще се предлагат с 20% отстъпка от коричната цена.

Специално за базара е подготвена и може да се купи най-патриотичната книга, която е задължителна за всеки български дом – “50-те песни и стихове, които ни правят българи”. Специалната селекция на читателите на вестник “24 часа” е оформена и в мека, и в твърда корица, на достъпна цена, включва всички най-ценни български стихове и песни.

Поредица “Здраве от природата” стартира през януари, но се утвърди веднага като ценен домашен помощник при заболявания и здравословни проблеми. Само на щанд № 204, етаж 2, ще откриете накуп излезлите досега “Чудодейната сила на чесъна”, “Лечение с билки и светлина” от билкарския гуру Емил Елмазов, “Чудодейната сила на минералите и хранителните съставки”, „Диворастяща храна” от Пенчо Далев, както и най-новата – “Лечебните енергии на водата” (виж за нея по-долу).

За любителите на приключенска класика ексклузивно за базара излезе втората част на “Тримата мускетари” – “Двайсет години по-късно”, от Александър Дюма-баща. Продължението на приключенията на Д’Артанян, Портос, Атос и Арамис не е преиздавано повече от 10 г. От същия автор са налице и то на изгодни цени луксозните издания на “Тримата мускетари” и “Граф Монте Кристо”.

За най-малките читатели са най-новите издания на “Робинзон Крузо” от Даниел Дефо, “Алиса” от Луис Карол, “Ян Бибиян”, “Антон и Точица” от Ерих Кестнер, “Хрониките на Нарния”, “Пчеличката Мая” и др. Специално за базара е отпечатан и нов луксозен тираж на най-любимата детска книга - “Мечо Пух” от Александър Милн.

Дамите ще бъдат изненадани от промоционалните цени на любовните саги на Розамунде Пилхер и на Лусинда Райли. А за мъжете е “Новите супершпиони” от Стивън Грей - най-новото попълнение в поредица “Строго секретно” - впечатляваща история на шпионажа.С големи отстъпки могат да се купят хрониките на Стефан Цанев, творби на Станислав Стратиев, Костадин Костадинов, Елмира Василева, Недю Недев...

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене