Играят Шекспир по цици

Голата постановка на Шекспир се играе на открито сред дърветата

Онанисти се редят на опашка зад храстите

Сентръл парк в Ню Йорк е арена на нудистка театрална изцепка

Голотии в името на изкуството допуска кметството на Ню Йорк в изисканото място за почивка на деца и семейства Сентръл парк. Доволни от представлението остават само местните онанисти, пишат злостните критици.

В пиесата участват само дами
В пиесата участват само дами

Главният парк на американския мегаполис става арена на нудистка театрална постановка по пиесата на Шекспир "Бурята". Актьорският състав е изцяло дамски и по евино облекло показва последната пиеса на най-видния британски драматург. На импровизираната сцена под дърветата и сред природата традиционните костюми с яки и мантии са изцяло пренебрегнати за сметка на женските гърди и вагини.
Главни действащи лица в първата по рода си гола постановка на открито са 11 актриси от Клуб на книгата със сложното название "Обществото на ценителите на голото девическо тривиално четиво" (The Outdoor Co-ed Topless Pulp Fiction Appreciation Society). Дамите редовно организират сбирки на открито за четене на книги топлес в обществените паркове, а поставянето на постановка е премиерно.
"Пиесата е страхотна, а героите са великолепни. Развива се изцяло навън, което е много подходящо, за да бъде поставена в естествения декор на Сентръл парк", обяснява щурата си идея основателката на клуба Алитеа Андрюз.

Мацките по евино облекло радват окото
Мацките по евино облекло радват окото

90-минутното представление е напълно безплатно, като актьорите непрекъснато общуват и въвличат в действието публиката, като ги окуражават да се включат в играта. Някои от сцените позволяват актьорите да играят в облекло, макар и оскъдно, но финалът е изцяло нудистки - всички са както майка ги е родила.
"Посланията на Шекспир не са просто нашето оправдание, за да ходим голи из парка, а отправна точка за нашето послание към хората, че голотата има смисъл и че тя е първата степен на човека към свободата", допълва Андрюз.

Декорите са изработени от аматьори
Декорите са изработени от аматьори

Първоначално режисьорката Алитеа и приятелките й получават отказ за голото представление. Дамите търсят правна помощ в Съюза за граждански права на Ню Йорк, който заплашва града със съдебен иск. В крайна сметка чиновниците подписват тапията и обявяват, че пиесата е напълно законна. Официалният мотив за това решение е презумпцията, че голотията в името на изкуството е позволена и не бива да бъде спирана.

Действието на "Бурята" се развива на карибски остров
Действието на "Бурята" се развива на карибски остров

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене