Жестокост към Прея в "Капките". Обещали й място на финала, певицата бясна и прецакана с парите

Жестоко прецакана е певицата Прея!


Шоколадовата изпълнителка, която даде най-доброто от себе си в имитаторското шоу "Като две капки вода", не може да си намери място от яд, че не стигна до финала.
Причината за разочарованието на девойката е фактът, че Прея до последно е готвена за финалистка и самата тя е влязла с това условие в предаването, издават пред "България Днес" хора от екипа на "Капките".
Прея е получила минимален хонорар за участието си, но с обещанието, че ще се бори за голямата награда в края на шоуто.
"Голям удар беше за нея това, че я изхвърлиха от финалната четворка в предпоследния епизод. Заради многото шум, който се вдигна около Поли Генова, продуцентите решиха, че тя е по-подходяща" - разказват от екипа на предаването.
В началото на шоуто Прея беше сред фаворитите на зрителите. Певицата с нигерийска кръв блесна на сцената на "Капките" и спечели популярността, за която дълги години драпаше в музикалния шоубизнес. Финалът за шоколадовата изпълнителка беше в кърпа вързан, но в последния момент колежката й Поли й взе звездния миг.
Четиримата финалисти, които ще се борят тази вечер в шоуто, са вече ясни. Генова ще се въплъти в образа на Адел, а Калин Врачански ще имитира Васил Михайлов. Чаровният ерген Орлин Павлов си е избрал големия Емил Димитров, а изненадата за сезона Геро ще влезе в ролята на Юрий Никулин.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене