ТЕЛЕЦ: Задълбоченост

РАБОТА Овладейте емоцията, за да не предизвикате проблеми в отношенията си, които със сигурност ще блокират нормалната ви и спокойна работа. Не позволявайте лошото настроение на вашите колеги да обхване и вас. Задълбочете се в задълженията си и не обръщайте внимание да техните разправии. В дните от понеделник до края на седмицата причината за препятствията по пътя ви се крие в несъгласието от страна на вашите колеги с всички ваши идеи, които по тяхно мнение ще ви отдалечат от преките ви задължения. При необходимост проведете планираните срещи и делови разговори. Не бива да се доверявате на късмета си, ако имате отговорна задача. Разчитайте на себе си. Професионалните ви задължения в края на тази и през следващата седмица изискват да намерите нетрадиционни решения дори и ако в този ден не сте на работното си място. Поставете началото на полезни промени.

ЗДРАВЕ Предразположени сте към резки промени в настроението, емоционален срив и болести. Не трябва да прекалявате с натоварването с физическа работа. И в горещините се предпазвайте от простуди.

ЛЮБОВ Пазете се от срещи с представители на противоположния пол. Запознанствата ще са разочароващи и ще ви наранят. Не бързайте да приемете поканата за обяд на ненадейно появили се ухажори.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка
Ретрограден Плутон - изкореняване на стари модели на поведение

Напишете дума/думи за търсене