Ернестина и Андрей се усамотиха в Лозенец

Празнуват 30 г. брак

Тя: Обичам това животно!

Актрисата Ернестина Шинова и режисьорът Андрей Слабаков отпразнуваха 30 години брак в Лозенец, а свидетели на щастливото събитие станаха топпапараците на "България Днес", които не пропуснаха нито крачка от романтиката, обхванала влюбените на морето. "Обичам това животно! Смело мога да кажа, че 30 години не съм спала с никой друг освен с него, освен с мъжете във "ВИП брадър“, де, но това вече е друго", сподели ни през смях прекрасната Ерна.


Двамата с Андрей официално са семейство от 1986 г., но се познават много преди това. "При първата ни среща аз бях на 14, офъкана нула номер. Учехме заедно с него в 118-о училище. Оттогава се влюбихме", разказа Шинова. Пълните противоположности са родители на красивата Йоана, но в Лозенец решили да изкарат романтичното си събитие без красивата девойка.


"Освен че се полюбувахме на морето, аз участвах в пиесата на Филип Блазбанд "Любовна афера" заедно с колегата Димитър Баненкин. На сцената в Царево се забавлявахме изключително", похвали се Ернестина Шинова. Актрисата се готви за новия театрален сезон и вече е отпочинала от градската суматоха.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене