Грозен, по-грозен, най-секси

На някои господа изобщо не им отива да са красиви. Дори по им приляга да са грозновати. Едни от най-големите сексимволи на света са по-скоро ръбати, отколко с перфектни лица.

Мик Джагър
Е, не е възможно да имаш толкова голяма уста, по-скоро женствени движения, нито една плочка на корема и да създадеш такъв култ около себе си. Факт е, че по време на хипи движението Мик Джагър е бил най-големият секссимвол.
Днес може и да е заприличал на вкаменелост, но животът под набразденото лице е повече от осезаем. Съвсем наскоро той и верните му колеги от легендарната британска група изнесоха първия си концерт на територията на екзотична Куба.

Никълъс Кейдж


Няма как да го наречеш красив, но в него определено има нещо, което привлича жените като магнит. Истинската му фамилия е Копола и е племенник на едноименния режисьор, но в началото на кариерата си решава да се кръсти Кейдж – отдавайки почит към любим свой комиксов герой. Макар че е ужасно чаровен, не му върви много с жените. Първата, на която предлага брак, избягва, после успява да заведе до олтара Патриша Аркет и пет години са семейство. След това пристава на дъщерята на Краля -Лиса-Мари Пресли, но любовното им брачно безгрижие продължава едва 109 дни. Сега е благ съпруг на бивша сервитьорка от азиатски произход.

Деян Донков


Под ножа на Деян Донков паднаха не една и две красавици. А той никога не се е заричал да остане само при една. Неслучайно му повериха ролята на Дон Жуан в театъра. Въпреки това преди няколко години предложи брак на манекенката
Кристина Милева. За късмет на фенките му той се разколеба и пак се озова на любовния фронт, но за кратко. Влюби се безпаметно в Радина Кърджилова, която му роди втори син.

Вини Джоунс


Няма какво да се лъжем - жените си падат по лоши момчета и по футболисти. Вини Джоунс е и двете. След като окачи бутонките на пирона, британецът се преквалифицира в кинозвезда благодарение на Гай Ричи. Той играе не само в някои от най-касовите ленти на бившия съпруг на Мадона, но и в холивудските хитове „Х-Мен“, „Да изчезнеш за 60 секунди“, „Парола риба-меч“. Въпреки неговата популярност той е щастливо женен от 22 години за съпругата си Таня.

Захари Бахаров


Знаем какво казват за пропорционалните отношения на плешивостта и тестостеронна при мъжете. Захари е секси с лъскавото си теме и с извисената си осанка. Познаваме го като злата мутра Иво Андонов от сериала „Под прикритие“, гледали сме го като Молеца в “Дзифт”, а неотдавна се появи и като Лобода в истерично популярния „Игра на тронове“. И макар да е особено приковаващ погледите на дамите, жената до него е журналистката Диана Алексиева, която го дари с две деца.

Ейдриън Броуди


На пръв поглед в него няма нищо, което може да го сложи в редиците на секссимволите – твърде слаб е, има въздълго лице и заради носа му безпроблемно може да го нарекат Гонзо Виелицата. Въпреки това романтичният му поглед действа на много жени. На 29 години става най-младият актьор, печелил „Оскар“ за главна мъжка роля в лентата на Полански „Пианистът“. За да се подготви за ролята си на пианист, оцелял в Холокоста, той се откъсва от реалния живот, отказва се от апартамента и колата си, за да се опита да се постави на мястото на полските евреи – един, от които пресъздава, и се учи да свири Шопен. Ейдриън е все още безбрачен, макар за кратко да е бил сгоден за Елза Патаки, която от известно време е съпруга на Крис Хемсуърт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене