СТРЕЛЕЦ: Упоритост

РАБОТА В петък и почивните дни бъдете упорити, активни и внимателни при изпълнение на служебните си задължения. Съхранете съществуващите добри отношения. Не създавайте проблеми на колегите си, ако някой от тях не е дошъл на работа. Анализирайте постигнатото през месеца, за да осъзнаете грешките си и да ги отстраните. Бъдете подготвени за неприятности.

От понеделник избягвайте резките изказвания. Бъдете внимателни, за да не си спечелите врагове и да не се лишите от помощ, която ви е необходима. Не харчете пари за ненужни покупки, защото ще са ви необходими в близките дни. От сряда Меркурий е вече в ретроградното си движение. Признанието и успехът ви са гарантирани, но не се захващайте със задачи, които не можете да свършите и заради забавянето по ваша вина ще ви отрежат от заплатата. От вашето коректно отношение зависи професионалният ви успех.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, но душевната дисхармония ви вреди. Не прекалявайте с алкохола. Вечер е възможно да се почувствате уморени и отпаднали, с главоболие, високо кръвно и обостряне на хронични заболявания.

ЛЮБОВ Нова любовна връзка ще ви създаде проблеми, ако не сте приключили със старата или пък сте семейни. Не се впускайте в изневери дори и ако имате дело за развод. Сами ще си бъдете виновни за проблемите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене