Дъщерята на Мая Манолова на сватбено пътешествие в Сингапур

Кадри от медения месец на двойката

Ралица - дъщерята на Мая Манолова, отиде на сватбено пътешествие със съпруга си Мартин в екзотичен Сингапур в “Марина Бей Сандс”. Двойката дори се похвали във фейсбук със снимка от световноизвестния инфинити басейн на 57-ия етаж на хотела.

Двамата се венчаха в средата на юли в родния на Манолова Кюстендил. На събитието присъстваха само най-близките на семейството.

Доскоро се носеха слухове, че Ралица е бременна, но снимките от пътешествието с любимия ѝ по икакъв начин не доказват, че Мая Манолова скоро ще става баба.

Междувременно половинката на Манолова се сдоби с внуци. Бившият министър на отбраната и депутат от БСП Ангел Найденов стана дядо в понеделник. Радостната новина сподели самият той в личния си профил във фейсбук.

Кадри от медения месец на двойката
Кадри от медения месец на двойката

“На 22.08. дъщеря ми и зет ми ни зарадваха с внуци! Честито! Здраве, късмет, щастие и успехи в живота за Адриан и Кристиан!”, написа той в социалната мрежа. Майката на близнаците е дъщеря му Десислава.

За секунди под публикацията се появиха десетки поздравления. В коментарите щастливият дядо признава, че бебето Адриан е взело неговата първа буква. “Така казват родителите”, каза Ангел Найденов.

Дъщеря му Десислава работи в посолството ни в Берлин, а преди това трупаше опит в областта на дипломацията във външното ни министерство в продължение на 8 години. 

Съобщението на Найденов във фейсбук  СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ
Съобщението на Найденов във фейсбук СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене