Ненчо Балабанов прецака Алекс Раева

 Фенове на певицата бесни на Халваджиян, отказват се от новото му шоу

Безработна тази есен ще е изпълнителката Александра Раева.
Бившата беквокалистка на Слави ще си търси късмета другаде, след като беше натирена от Маги Халваджиян от редиците на екипа му. Алекс години наред вървеше в комплект с Мария Игнатова и двете водеха музикалния формат "Х фактор". Хубавиците често бяха определяни от зрителите като най-успешните водещи в родния ефир.
Партньорството на Алекс и Мария остава в историята, след като стана ясно, че тази година "Х фактор" няма да има. Продуцентът на така успешния музикален формат Маги Халваджиян готви ново шоу - "Пееш или лъжеш". В него хора с артистични умения и харизма, които пеят фалшиво или пък имат истински талант, ще си партнират с известни музикални изпълнители.

Ненчо пак се набута
Ненчо пак се набута

На мястото на Раева до Игнатова ще застане не кой да е, а нашумелият ударно в последните две години Ненчо Балабанов. Балабанов влезе под кожата на Халваджиян и продуцентът го взима във всеки свой проект. За кратко Ненчо беше водещ и в "Господари на ефира". Никаква трудност не е представлявало за актьора да успее да замести Алекс и да се уреди с нейния хонорар за новия проект.

Алекс прецакана
Алекс прецакана

Феновете на "Х фактор" са бесни, че любимото им шоу ще бъде заменено от нов чужд формат. Голяма част от форумците са недоволни и от избора на Ненчо за водещ и заявиха, че няма да гледат предаването. Зложелатели на Халваджиян прогнозират, че този формат няма да се окаже успешен за продуцента. Маги преживя истински провал с първия и последен сезон на музикалното шоу за деца таланти "Големите надежди".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене