Хилари и Бил Клинтън били сред гостите на сватбата на Доналд Тръмп с Мелания

Корицата на списание GQ,  за което Мелания се  снима гола през 2000 г.

Вече е сигурно, че Доналд Тръмп ще е кандидат-президентът на републиканската партия. Само няколко дни след като това стана ясно, започна вълна от нападки по негов адрес от враговете му. Неговите противници не губят време и търсят нещо пикантно около него. Те вече се ровят из миналото на неговата съпруга Мелания, която се оказа не по-малко скандална личност от самия Доналд. Наскоро

американската преса

публикува стари голи

снимки на бившата

манекенка

На тях Мелания е на 25 години. Фотосесиите са правени през 1995 и 1997 г. за мъжкото френско списание “Макс”. Фотосесията е публикувана в януарския брой от 1996 г., а от 2006 г. списанието вече не е на пазара. На някои от снимките Мелания К., както се подвизава през онези години младата моделка, не е сама. Заедно с нея позира друга гола жена - скандинавката Ема Ериксон. Двете имат и далеч не толкова разголена снимка, на която Ериксон е в черна рокля и замахва с камшик към Мелания. На друга една снимка настоящата съпруга на Тръмп позира само по токчета. Провокативните снимки са направени от парижкия артист и моден фотограф Але де Базевил.

Той си спомня, че фотосесията е правена в апартамент в нюйоркския квартал Манхатън. “Тя много се усмихваше. През цялото време се държеше много мило и възпитано”, разказва Базевил пред американски медии.

На въпрос относно провокативната фотография Доналд Тръмп каза: “Мелания беше един от най-успешните модели и е правила много фотосесии за списания. Доколкото знам от Мелания, въпросните снимки са правени за европейско списание, а в Европа снимки като тези са нещо обичайно и много модно.”

Ясно е, че излизането на тези стари провокативни снимки в медиите е опит да се повлияе на доверието на привържениците на Тръмп. Други обаче са на мнение, че именно тези кадри може да провокират част от американците да гласуват за Тръмп.

Оказва се, че това не е първата и единствена фотосесия, на която евентуалната първа дама позира гола. През 2000 г. януарският брой на мъжкото списание GQ излиза с корица, на която

Мелания е само

по бижута,

а шест години по-късно се появява по бански в списание Vogue. Снимките там показват фигурата ѝ на бременна в седмия месец.

Мелания Тръмп се оказа скандална личност не толкова заради провокативните си снимки за различни списания, колкото заради една нейна реч, изнесена на 18 юли 2016 г. пред делегатите на републиканската партия. Оказа се, че части от речта ѝ са доста сходни с реч на Мишел Обама, която тя е изнесла през 2008 г. пред членове на демократическата партия. След като тези съвпадения са забелязани, Мелания казва, че е подготвила речта сама “с много малка помощ от професионалисти в тази област”. Само два дни по-късно асистентката на Тръмп Мередит Маклевър се извинява и поема цялата отговорност за скандалната реч на Мелания.

Интересно е как бившата моделка от Югославия се превръща в госпожа Тръмп. Мелания Кнаус, каквото е моминското ѝ име, е родена на 26 април 1970 г. в малкия словенски град Ново Место. Баща ѝ се е занимавал с продажба на автомобили, а майка ѝ е работила в завод за дрехи. Вероятно от нея малката Мелания е наследила интереса си към модата. Кнаус учи в училище за дизайн и фотография в Любляна. Междувременно

започва и модната

си кариера, когато

е на 16 г.

По-късно продължава образованието си в Люблянския университет, година по-късно обаче прекъсва следването си. На 18-годишна възраст сключва договор с италианска модна агенция в Милано. Известно време работи в модни къщи в Париж, а през 1996 г. се мести в Ню Йорк. Оттогава е постоянно пребиваваща там, което на практика я прави емигрант. Парадоксално, но Доналд Тръмп има много негативни изказвания по адрес на емигрантите в САЩ.

Запознанството на Мелания с Доналд се случва през септември 1998 г. на Седмица на модата в Ню Йорк. Впоследствие започват да се появяват заедно на различни светски събития. Връзката им добива популярност, когато се появяват в предаването на провокативния радиоводещ Хауърд Стърн.

На 22 януари 2005 г.

Мелания става

госпожа Тръмп

Тя е третата подред съпруга на Доналд. Сватбата се състои в Палм бийч, Флорида, и на нея присъстват множество знаменитости, в това число президентът Бил Клинтън и настоящата претендентка на Тръмп - Хилари Клинтън. Година по-късно се ражда синът на Мелания и Доналд - Барън Тръмп.

Стройна и грациозна, 46-годишната бивша моделка е и доста скандална. Тя има реален шанс да бъде следващата първа дама на Америка и от звездна съпруга да се превъплъти в образа на подкрепата на мъжествения лидер, какъвто е Доналд Тръмп.

Мелания позира заедно със скандинавката Ема Ериксон.
Мелания позира заедно със скандинавката Ема Ериксон.
Част от провокативната фотосесия на Мелания Тръмп
Част от провокативната фотосесия на Мелания Тръмп
Мелания  заедно със съпруга си Доналд Тръмп и  синът им Барън
Мелания заедно със съпруга си Доналд Тръмп и синът им Барън
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене